Fontos vb-selejtező mérkőzést játszik Lisszabonban a magyar labdarúgó-válogatott. A szurkolók már a helyszínen vannak, az alábbi videóból, amit a 444.hu talált, kiderül, milyen rigmusokkal szórakoztatták egymást, amíg eljutottak a stadionig.

Érdekesebb momentumok:

3:45-től hallható a „Cristiano homoszexuál!", 4:40-től pedig az „Utálunk szar Románia!" című dal.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
Ha Magyarországra jössz be kell tartanod a kultúránkat. Be is mutatják milyen az.
nusika
Ez a csürhe banda drukkolónak ment, vagy jelzőket osztogatni ?Szégyen ...2 gólllll már van...ha nem igyekszenek még kapnak 1-2 gólllllt!!
lenn
Béna GECI magyarok, a vonulás nem segít, ezt tudtad?
A magyar foci sok pénzért is kuka.
Te tényleg azt hitted, hogy...
Te tényleg nagyon hüje vagy baromarcú magyar (direkt pontos "j", mert még annyira sem tisztellek - vágod, geci!?)
lenn
A jelszóval vonulós huje magyarok.
Ezek tényleg vonulnak.
Ezek tényleg magyarok.
A Q anyádba vonuljál, baszd meg!
lenn
A "B" közép a bamba közép.
Bambák, előre!
Annyira biztonsági őrök vagyunk, hogy nagyon.
Túl sok a biztonsági őr a "B" középben.

Állásinterjú:
""B"
Igen, azt ismerem. Már láttam "B" betűt eccer az egész életemben.
Még kilenc voltam, akkor láttam eccer, de még emlékszem..
lenn
A pampák királyát ne a bambák között keresd.
A "P" betű kicsit hasonlít a "B" betűhöz, de nem ugyanaz.

A bambák királya...
A magyar P közép, ja, nem a B közép.
Borsodi
Hozzuk a formánkat rendesen Orbán és a szurkolók egy szinten vannak.Régen büszke bátor dolgos nép volt a Magyar! Most hülye tahó beszari korrupt agyhalott birkáknak tekintenek.
F_Viktor
Rohadék kubatov-legények, az állami-maffia kiszolgálói, helyettetek nekünk ég a képünkön a bőr!
Cicamama55
A tömegből jött az ötlet a gyalázkodásra. Legalább a szpíker próbát tehetett volna az elfojtására!
eugen4402
Kövezzetek meg, de akkor se tiltakoznék, ha bárhol a világon bizonyos rendfenntartó alakulatok vízágyúkkal, könnygázzal vagy egyéb eszközök bevetésével megpróbálnák helyes viselkedésre tanítani az ilyen söpredéket...
Ha már a b. szüleik nem is vállalkoztak erre a nehéz feladatra.
lópicigáspár
Most ugye azt a Ronaldot köcsögözték le, aki dollármilliókat adományoz humanitárius célokra? Fejbe lőni mind! Idióta banda! Ja a nagy pofának mennyi is lett a vége? 3-0? Ó szegények! Ok a tombolásra!
Nessy
Viselkedni azt tudnak a hívek! Ilyenkor az ember szégyelli, hogy magyar!
Romániát meg ne tessenek átkozni uraim, hiszen az onnan jövő voksok éltetik nagy vezéreteket!
Cicamama55
@Nessy: A romániai magyarokat a mi kormányunk magyarabbnak tekinti, mint az itthoni állampolgárokat! Ezt nemcsak szavakkal, de tettekkel is folyamatosan bizonyítják! Ők nem románok, ők külhoni magyarok.
lópicigáspár
@Cicamama55: Talán inkább magyarul beszélő románok!!
Cicamama55
@lópicigáspár: Már ha egyáltalán beszéli a nyelvet...Beiskolázási támogatások, családi vállalkozások támogatása stb.stb.stb...megilleti őket az biztos innen az anyaországból. Az itthoni meg csak dolgozzon, meg adózzon! Na ez ba...a fel az embert!
solidedge
A magyar foci színvonalához méltó szurkolói hozzáállás.
namihami
Vonultak és ordibáltak? Hozzá még ilyeneket? Hol is láthattunk, hallhattunk hasonlót? Valami Békemenet nevű ""rendezvény"" szimpla alteregója a mi ""futbalszurkolóink"" intellektuális és erkölcsi megnyilvánulásainak. Egyszerűen csak tanulnak egymástól. Hogy nem a jót? Hát Istenem, tévedni emberi dolog. Bár ezek inkább állatnak (bocs. állatok) mondhatók.
A meccsről csak annyit: ha a portugáloknak 8-10 góllal kellett volna nyerni, akkor annyit kapunk. A legnagyobb szégyen az, hogy a portugáloknak még fürdeni se kellett esetleg a meccs után, mert meg se izzadtak talán, annyira edzőmeccs jellege volt az egész ""rangadónak"". Ekkora erőfeszítés kellett ellenünk.
magyarbakancs
Magyarság mosléka ezek a szurkolónak nevezett @zarok.
Eladott Ország
A hőzöngés, a pofázás az megy. Közben meg nem tudom mire fel ez a nagy büszkeség. Íme a további tények: Az EU-ban 263 régió van, Magyarországon belül 7.
A legfontosabb Magyarországra vonatkozó tanulságok:
Egyetlen magyarországi régió sem éri el az EU-s átlagot, bár Közép-Magyarország (Budapest és környéke) elég közel van hozzá.
2013 óta mind a 7 magyar régió rontott a helyezésén, és Észak-Magyarország különösen sokat rontott, és így rákerült a lecsúszó régiók listájára is, az egykori kommunista országok régiói közül egyetlenként.
Az egészségügyi helyzetet értékelő pontokban az összes magyar régió a legutolsók között van, Észak-Magyarország konkrétan az utolsó előtti egész Európában.
Nagyon rossz pontokat kapott Magyarország az alapfokú oktatására és az állami intézmények hatékonyságára is.
magyarbakancs
@Eladott Ország: Lények,hogy megvédenek minket és harcolnak Brüsszelben értem ,érted,értünk.
nusika
...a portugálok a hibásak, hogy vesztettünk...:)))) ...ott a helyük a lelátón, a szotyival ...
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/03/27/portugal/
Magyarország ma olyan hely, ahol nem csak úgy lehet szegény az ember, ha nincs munkája, és nem jut fedél a feje fölé. Magyarországon ma úgy is lehet szegénynek lenni, ha az ember dolgozik, ám mégsem tud kijönni a pénzéből. Nem jut el moziba, színházba, nem tud a gyerekének rendes ruhát venni, nem tudja olyan iskolába íratni, ahol használható, versenyképes ismeretekre tanítják. Miért ne lettek volna feszültek a portugál válogatott elleni meccsre menetelő magyarok, amikor a hazai kórházakban könnyebb meghalni, mint meggyógyulni. Amikor a csókosok szétlopják az országot, helikopterrel járnak lakodalomba, közpénzen utaztatják a babájukat, hetvenmillió forintos lakást vesznek a tízéves gyereküknek. Értem én az indulatot, messzemenően egyetértek vele. Hatékonyabb lenne persze, ha ezek az elkeseredett magyar emberek nem Lisszabon, hanem Budapest és a vidéki nagyvárosok utcáin vonulnának. És nem kétezren lennének, hanem sokszor ennyien.
Ameddig nem ez lesz, addig marad a reménytelenség és a kilátástalanság. A megmásított múlt, az elhazudott jelen, az ellopott jövő. Még szerencse, hogy a szólás szabadsága valamennyire megmaradt. Lehet buzizni Cristiano Ronaldót, üzenni Romániának, hogy szar, és utáljuk. Mindent lehet, mert úgysem változik semmi. Sem a focink, sem az életünk nem lesz jobb ettől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.