Lipták Zoltánt öt meccsről tiltotta el szerdai ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A DVTK csapatkapitányát a Vasas elleni szombati bajnokin állította ki Kassai Viktor játékvezető, miután összetűzésbe került Felix Burmeisterrel. Az MLSZ honlapjának indoklása szerint

"amikor a labda nem volt játékban, ellenfelével szemben sportszerűtlen módon viselkedett, majd kiállítása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, és a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel".

A Ferencváros a Mezőkövesd elleni mérkőzés miatt 500 ezer forintos büntetést kapott "hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért".

A Diósgyőr-Vasas összecsapáson történtek miatt a hazaiakat 200 ezer forint büntetéssel sújtotta a testület, "szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), valamint a mérkőzés lefújás után a rend nem megfelelő biztosításáért (az öltözőbe vonuló játékvezetők megdobálása)".

Az Újpestet szurkolói viselkedése miatt visszaesőként 100 ezer forinttal büntették az ellenfél, az MTK egyik játékosának és az MLSZ-nek a szidalmazása miatt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez ugyan az a Kassai, aki össze vissza fújt a Bayern meccsen?
jancsipapa
Az eltiltás jogos . De vajon a Kassai meddig randalírozhat még a meccseken ?
papa.49
Ez a pacák nem tud meccset vezetni, nem ez volt az első téves ítélete, nem tudom kinek nyal de kurva jól fekszik az mlsz. nél a kisbetű a szervezet nagyságát hivatott mutatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.