Az újságírói kérdéseknél tört el nála a mécses.

A kínos andorrai vereség után az újságírók kérdezték Dzsudzsák Balázst, a magyar csapat kapitányát, hogy ezt mégis miképp sikerült összehozni. 

A csapatkapitány vállalta a vereségért a felelősségét és elnézést kért a szurkolóktól és tévénézőktől.

Szerinte nincs mentség erre, ami történt, de valami nincs rendjén a csapatban és a hozzáállásban. 

Dzsudzsák a kérdések közt egy pillanatra el is könnyezte magát, mikor azt emlegette, hogy a szurkolók őt minősítik.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Táncos(fa)lábú balázska kicsi leány !!!
Akkor nem sírtál, amikor Viktor atyád
80.000.000.- " prémiumot " rakott a
zsebedbe ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: Köszönöm, és elnézésedet kérem ha nem fogalmaztam eléggé pontosan...
nezelodo
Ne hagyd abba a pityergést ropilábukám, nagy a szárazság errefelé, kell az öntözés, és legalább valami hasznodat vesszük, ha már annyira kitömtek suskával, érdemtelenül.
vadsanca
És még ezeknek lesz duplájára emelve a gázijuk? Focizzanak közmunkában az ahhoz elrendelt bérért. Kíváncsi lennék, akkor hányan szaladgálnának a labda után? Miért nem lehet végre a magyar focit megszüntetni? Vereség, vereség hátán.
Egy átlag melós többet dolgozik, sokszor vért izzad a megélhetésért. Ezek meg azt a másfél órát sem igazán bírják ki. De ha az "edzéseket" is beleszámoljuk, a felét sem "dolgozzák" le a havi munkaidőnek. Akkor most mi van?
kokopelli
@eszegfu: Én sem értek sokat a fociho,de valamikor fociztam!
Évekkel ezelőtt vitatkoztam a bratyómmal,és azt állítottam,hogy ha ez a
Dzsudzsák elhagyja a PSV Eindhovent és az oroszokhoz megy,akkor úgy
jár mint a többi "légiós" játékos,azaz eltünik az araboknál vagy a törökök-
nél,mint megannyi optimista (barom),akár a Bundesligá-ból is! Nyertem!
qxy
Erre csak azt tudom mondani hogy,
.- " Meg kell a seggnek repedni. most találtam
fideszes Gulyás Gergely által vezetett bizottság, Hende Csaba javaslatára, olyan törvényjavaslatot terjesztett a parlament elé, ami lehetővé teszi, hogy egy Magyarországon futballozó sportoló, akár 250.000.000 Forintot is kereshessen úgy, hogy ebből mindössze 15%-ot kelljen adóznia.

Az EKHO nevű adókedvezmény jelenleg, artistáknak, grafikusoknak, íróknak, újságíróknak, hangmérnököknek, filmeseknek, valamint az edzőknek és sportolóknak nyújt lehetőséget arra, hogy 125.000.000 Forintos jövedelemhatárig igénybe vehessék a 15%-os “összadót”.

Ezt módosítaná most a Fidesz úgy, hogy kizárólag a sportolókra vonatkozóan az értékhatárt 250.000.000 Forintra emelné. Ez azt jelenti, hogy egy Magyar focista akár havi 21.000.000 Forintot is kereshet legálisan úgy, hogy abból mindössze 3.150.000 Forintot kell adóznia és a munkáltató terhei is jóval kisebbek, mint bármely más esetben.

Az ekhónak persze vannak azért hátrányai is: az ekho megfizetésével ugyanis nem lehet jogosultságot szerezni a táppénzre. A nyugdíj megállapításánál pedig a 15%-os ekho-alapnak csak a 61%-át (és az általános szabályok szerint adózó jövedelemrész, jellemzően a minimálbér egészét) lehet majd figyelembe venni.

De kit érdekel mindez, amikor havi 10-20 milliók repkednek. Ha mondjuk havi 15 milliós fizetéssel vonulhatnék nyugdíjba, nem nagyon bánnám, hogy csak a 61%-a van figyelembe véve a nyugdíj megállapításánál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.