Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott be az esti döntőbe, Jakabos Zsuzsanna a 12. helyen végzett a 400 méter vegyes elődöntőjén.

A címvédő Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott az esti döntőbe, Jakabos Zsuzsanna pedig a 12. helyen végzett 400 méter vegyesen vasárnap a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság zárónapján.

Az előfutamokban két magyar közül elsőként Jakabos lépett rajtkőre: a 28 éves úszó végül a hatodik helyen csapott célba 4:41.40-es idővel, amely elmaradt idei legjobbjától.

Őt követte a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú, aki Róma, Barcelona és Kazany után sorozatban negyedik vb-sikerére készül ebben a számban: a hazai közönség előtt már minden éremfajtából egyet-egyet szerzett klasszis azonnal az élre állt, mellúszásban azonban a 6-os pályán úszó japán Simizu Szakiko megelőzte. Gyorson Hosszú ellépett, és érvényesítette a papírformát, egy testhosszal 4:33.90-el – ez csak két tizeddel rosszabb idei legjobb idejénél – ért célba.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nagyon szép eredmény...(most)... azért izgulok, hogy Katinka regenerálódjon estére, mert a döntőben már nem viccelnek a konkurens versenyzőtársak...ott igencsak dicsőségre, és nem babra megy a játék(nomeg qurvasok pénzre)

Hajrá Katika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.