Egy felugrás közben lekönyökölte a portugál játékost.

Nem látta Priskin Tamás, hogy hol helyezkedik el Pepe mögötte a Magyarország-Portugália meccsen, és amikor megtörtént a találkozás, akkor sem gondolta, hogy baj lesz belőle. A játékvezető döntését nem értékelte a focista.

Nyilatkozott az Origónak az 1-0-ra végződő magyar-portugál meccs után Priskin Tamás, akit a 30. percben azért állítottak ki piros lappal, mert egy felugrás közben lekönyökölte a portugál játékost, Pepét.

Nem is láttam, hogy hol helyezkedik Pepe. Igazából azt sem éreztem, hogy mögöttem van. Miután megtörtént a találkozás, akkor sem gondoltam, hogy ebből baj lehet. A mérkőzés után gratuláltam a fiúknak, mindent megtettek, amit lehetett. A második félidőben tíz emberrel is nagyot küzdöttünk, kevés helyzetet alakított ki az ellenfél. Sajnálom, hogy így alakult, úgy érzem, hogy ebben a meccsben több lett volna. Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy jogos volt-e a kiállítás, soha nem értékelem a játékvezetőt. A játékvezető így látta, ez van. Szerettem volna gólt, gólokat szerezni, sajnálom, hogy így alakult

- mondta el a lapnak a focista.

Priskin kiállításával emberhátrányba került a magyar válogatott, nem is nagyon támadtak már utána a meccs végéig. A vereség miatt nem maradt esélye Magyarországnak, hogy kijusson a 2018-as oroszországi világbajnokságra.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem itt dőlt el a vb. selejtező sorsa. Érdekes az "átkosban" a játékosok külföldre nem szerződhettek, a fizetés is jóval szerényebb volt, mégis eredményesebb volt a honi labdarúgás. Talán a teljesítmény alapján kellene fizetni. Úgy látom, hogy egyesekkel igen elszaladt a ló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A bíró viszont látta--az egészet. És a síp-piroslap kombináció nála volt.
Mint már több esetben céloztam rá. Nem elég szeretni ezt a játékot, tudni is kéne. És akkor az ilyen esetekre nincs szükség. Vajon ha ez nem egy sörmeccs lett volna a portugáloknak, akkor hányat rúgtak volna?
@Eladott Ország: Amikor itt volt még foci, akkor egy fiatalnak a külföldi utazáshoz, ha sportban utazott, le kellett tenni valamit az asztalra. Ma már, (bizonyos értelemben szerencsére), de egy 6-8 éves gyerek bejárhatja a világot, minden teljesítmény nélkül. És ezek a fiúk, jóval (JÓVAL) mérsékeltebb teljesítmény, de jóval nagyobb dotáció mellett teszik meg ugyanezt. Mivel ez is elég, nem kényszerül többre.
Vedd példának azt a szerény képességű Dzsudzsákot. Ezzel a szinttel lassan felvásárolja Tihanyt. Régen ez még a BLASZ II.-be se lett volna elég. Most milliárdos lehet. Szerencsére a nagyját nem mi fizetjük. Majd ha már kitelik a kinti becsület, akkor hazajön és ""levezet"", persze azt se fillérekért.
namihami
@Eladott Ország: Ez volt a kommentem lényege. Kösz a megerősítést.
Egyébiránt biztos a fergeteges focitudásának köszönheti a vagyonát.
Sámannus
Soros, Soros, Soros. Pepének sem kell a szomszédba menni a pofonért. Dél-Amerikában ebből háború szokott lenni. Csodálom a Vezénylő Tábornokot, hogy még nem vezényelt népfelkelést, az UEFA ellen. Fúj bíró!
volvós
Tomika !! Szövegértelmezési problémáid vannak :
"...A második félidőben tíz emberrel is nagyot küzdöttünk,...!
Te f@sz !! Ha téged (jogosan) kiállítottak, akkor nem
" küzdöttünk " hanem " küzdöttek " vágod, kis falábú ???
Te is " Dzsudzsikáskodsz csak ez nem boxmeccs. hanem foci...
idppp
"Egy felugrás közben lekönyökölte a portugál játékost." Nem lekönyökölte, letaglózta!!!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.