Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa önkritikusan értékelt a Svájctól világbajnoki selejtezőmérkőzésen elszenvedett súlyos 5-2-es vereség után.

Jól kezdtük ezt a meccset, de sikerült elrontanom a csapatnak ezt a teljesítményemmel. Nemcsak elcsúsztam, már a labdaátvétel sem volt jó, onnantól csak próbáltam javítani a hibámat, de nem sikerült

- mondta az RB Leipzig kapusa, aki úgy kapta az első gólt, hogy egy hazaadás után átvette a labdát, majd elesett, így Granit Xhaka az üres kapuba passzolhatott.

Önkritikusan értékelt Gulácsi: a társaitól és a szurkolóktól is bocsánatot kért

Gulácsi Péter a negyedik svájci gól után. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Gulácsi úgy vélte, ő nem az a hálóőr, aki sokat hibázik, de a szombati meccsen nagyon összejöttek a dolgok, ezért elnézést kért a társaitól és a szurkolóktól is.

Az első gól alapjaiban határozta meg a mérkőzést, addig talán ha egy lehetőségük volt a svájciaknak. Onnantól nyíltabban kellett játszanunk, így több területe maradt az ellenfélnek, ezt pedig kihasználta

- vállalta a felelősséget hibájáért a német bajnoki ezüstérmes lipcseiek játékosa.

A magyar kapus példaértékűnek nevezte, hogy a szurkolók a gyengébb eredmények ellenére is kitartanak a válogatott mellett

Szerinte az a minimum, hogy mindenki kitisztítsa a fejét, majd kedden a feröeriek ellen győzelemmel biztosítsák be a harmadik helyet. Ahogy fogalmazott, ezzel tartoznak a drukkereknek.

Bernd Storck: kedden győzelemre játszunk majd a feröeriek elleni találkozón

A szövetségi kapitány azzal indokolta az újonc Ugrai Roland kezdőcsapatba nevezését, hogy gyors és labdabiztos játékos. Szerinte ezt bizonyította is, de 90 percre nem volt meg a kondíciója, bár mást is lecserélhetett volna hasonló okból, végül ő a hajrában eredményes tudott lenni. Hozzátette, a svájciak rendkívül gyorsan játszottak és sokat kellett futniuk a játékosoknak, ezért is fáradtak el többen.

A német szakvezető azt tartotta a mérkőzés pozitívumának, hogy csapata két gólt szerzett, ebből az egyiket akcióból. Továbbá kijelentette, hogy csapata győzelemre játszik majd kedden a feröeriek elleni találkozón.

A tízpontos magyarok az utolsó, keddi fordulóban Feröer-szigetek csapatát fogadják a Groupama Arénában, ahol egy pont is elég számukra a harmadik hely megtartásához. Mivel előrébb nem tud lépni a nemzeti együttes, így – ahogy 1986 óta mindig – biztosan lemarad a vb-ről.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Dilis ez a storck ...Idézem :

..." Hozzátette, a svájciak rendkívül gyorsan játszottak és sokat kellett futniuk a játékosoknak, ezért is fáradtak el többen." ...
Akkor be kell tenni a " nemzeti " 11-et egy udvari irodába dokumentumokat
pecsételni, havi 30 ezerért...tuti, hogy nem fáradnak el...falábúak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Dilis ez a storck ...Idézem :

..." Hozzátette, a svájciak rendkívül gyorsan játszottak és sokat kellett futniuk a játékosoknak, ezért is fáradtak el többen." ...
Akkor be kell tenni a " nemzeti " 11-et egy udvari irodába dokumentumokat
pecsételni, havi 30 ezerért...tuti, hogy nem fáradnak el...falábúak...
keresztapa
A szar az a füvön is szar:, ott is csak a bűz van jelen. Storck ezt nagyon jól tudja, csak a szúrkolók agyáig ez a tény még nem jutott el...
papa.49
Megint csak Hofit tudom idézni ,, szúrd ki, akkor nem pattog,, ))))))))))))))))))
maci0427
A Magyar labdarúgás jelenleg egy nagy 0 ! Hogy megy bele a pénz ? Ja,de nem feltétlenül emiatt,kivéve a stadionépítést amit később talán börtönökké lehet majd átalakítani ha nem kell...! Mert az nagyon kevés már annyi a bűnöző !
silber13
Hagyjuk már a bocsánatkérést,meg az egyéb , előre megírt, sokszorosított szövegeket, melyek méltó helyet foglalhatnak el a Hernády-féle közhelyszótárban! A kijelölt bűnbánó tragikus pofával eldarálja a kezébe nyomott mondókát, némi mea culpázással,aztán vállat vonnak és minden megy a régi kerékvágásban tovább!
wagabund
..."Bernd Storck: kedden győzelemre játszunk majd a feröeriek elleni találkozón"...

ez az év aranyköpése...

régebben én is megígértem a nejemnek, hogy csak még egyszer, utoljára..most biztos nyerni fogok, csak figyeljen...csókolom, kérek egyet helyre, tétre, befutóra...hááát nem jött össze...
...na persze nem mondtam le, továbbra is együtt maradtunk...(csak lovi nélkül)
Eladott Ország
Storck csak a kapitányi munkájáért 1,2 millió eurót (369 millió forintot) kap évente, míg a további szerepvállalásáért további 500 ezret (154 millió Ft-ot) utalnak a számlájára évente. Gyors fejszámolás: ez bizony bruttó 1,7 millió euró (523 millió forint). Hiú ábránd azt várni, önként felajánlja lemondását, sokkal inkább elképzelhető, hogy közös megegyezéssel intenének neki búcsút, de akkor százmilliós bánatpénzt kellene fizetni a semmire. Ráadásul az is kérdés, melyik posztjától „szabadítaná” meg az MLSZ, ha egyáltalán ebben gondolkodnak a testület vezérei. Az ilyen teljesítményért fizetünk egy valag pénzt, a semmire.
papa.49
@Eladott Ország: Nem mond le, és nem küldik el se tudod miért mert abból a pénzből biztos van ,,visszaosztás,, !!!
Eladott Ország
@papa.49: Pedig sok helyen más a megoldás. Lemondott posztjáról Alain Giresse, Mali labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya, miután csapata a legutóbbi két világbajnoki selejtező-mérkőzésén szinte minden esélyét elvesztette a kijutásra. A magyar válogatott az 1986-os világbajnokság óta nem jutott ki sem Európa-bajnokságra, sem világbajnokságra. Ez a sorozat 2015. november 15-én szakadt meg, amikor a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjén kétszer legyőzték Norvégiát és kijutottak az Eb-re.
papa.49
@Eladott Ország: 524 millióért már valamit csinálni is kéne a sötét németnek !!!
quadrocopter
Nem kell futkározni a pályán gyerekek, elég ha sírva fakadtok, mint Dzsudzsák és bocsikát kértek, mint Gulácsi! A Nagy Pénzt továbbra is megkapjátok!
Eladott Ország
@quadrocopter: www.borsonline.hu/sport/ez-durva-2850-millio-dzsudzsak-vagyona/65528
Ez durva: 2850 millió Dzsudzsák vagyona. Ilyen halovány, porbafingó tudással.
Sámannus
Azt a mozdulatot a Hattyúk tavában láttam utoljára. oda is mehetne az egész csapat.
Ezek a falábúak egy hét alatt futnak annyit mint az ultramaraton futók 36 óra alatt.
Az elfáradást inkább a züllésben kell keresni. Néha úgy bebasznak, hogy az útelválasztó terelője adja a másikat. Csoda-e hogy úgy játszanak mint a kókadt kotlós, forog a tojáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.