Az E csoportban a lengyel labdarúgó-válogatott 2 góllal nyert otthon Montenegró ellen világbajnoki selejtezőn, így biztosította helyét a jövő évi oroszországi tornán. A lengyeleknek egy hazai döntetlen is elég lett volna Montenegró ellen a csoportgyőzelemhez és a vébérészvételhez, de már a 16. percre két góllal vezettek. Montenegró a végén öt perc alatt egyenlített, de a lengyelek 2 nagy védelmi hiba után visszaállították a kétgólos különbséget. A csoportban Dánia lett a második, pótselejtezőt játszhat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ez egy nagyon fontos hír. Mindjárt jön a magyarázat.
Annak ellenére, hogy Mączyński m'r a 6. percben vezet;shez juttatta a lengyelekt, amit a 16. percben Grosicki góljávál már 2:0 volt az eredmény, a montenegróiak nem adták fel. Ők is idegenben játszottak, mint mi Svájcban és a legjobbak közül hiányoztak náluk, de nem adták fel és a vezetés ellenére a lengyelek nem uralták a meccset. Meg is lett az eredménye és a 83. percben Żarko Tomasević góljával a mentenegróiak ki is egyenlítettek. Igaz, Lewandowski már a 84. percben lőtt góljával már nem kelllett idegeskedniük és a lengyelek ismételten vezettek és a 87. percben egy öngóllal bebiztosították a győzelmüket.
Na most tessék a montenegróiak és a mi aranylábú gyerekeinket összehasonlítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.