A magyar nemzetet és magát is futballokosnak mondó miniszterelnök a legnagyobb szenvedéllyel a labdarúgásról beszél, ha nincs háború, ő ott van a szép, új lelátókon, még utánpótlásmeccsekre is szakít időt. Most, hogy a magyar futball megint nagyon gyorsan túlesett azon a nehéz időszakon, amikor klub-vagy válogatott szinten kénytelen versenybe szállni külföldi csapatokkal, és végre jövő nyárig csak egymás közötti játék megy tétre, újra van idő megnézni, hogyan lett világszínvonalú a magyar foci, ahogyan azt Orbán Viktor nem egyszer megjósolta. 1. 50 magyar a négy legerősebb bajnokságban Éppen tíz éve avatták fel az Orbán Viktor által alapított Puskás Akadémiát. A felcsúti ünnepségen Orbán elég nagyot mondott, amikor arról beszélt, milyen hatással lesznek az akadémiák a magyar focira:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ha valaki ennyire hülye a focihoz és mindenek ellenére a lepénylesője be nem áll, mit várjunk egy ilyentől?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na jó, ne bántsátok, mert nagyot álmodni, és a fociban kamatoztatta is a tehetségét. Még mindig jobb, mintha a Lölönél lenne traktoros, mert ezzel a tehetséggel oda lenne a világsiker ott is.
silber13
@durbincs: Már megint gügög,maga elmebeteg?:-))))
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye parazita? Nem tud hozzászólni a cikkhez? Ilyen magafajta stupidoknak az bizony nem megy,mert segg buta! Kergesse csak tovább templomok és a kedvenc pártháza környékén a fiatal fiúkat.Csak aztán rendesen fizessen nekik az itteni kaparmányai díjából!:-))
silber13
@durbincs: Nagyon értelmes makogás! Ezt tanulta tegnap a szerelmetes Viktorkájától farnyalogatás közben?:-))) Ami a műveltséget illeti, olvasta máraz Egri csi!llagokat? Vagy mivel híján van a magyar nyelvnek,a szerkesztőségben felolvassák magának és elmagyarázzák, miről is van szó, mert észbeli képességei ugyancsak sekélyesek. Egyébként ideje elindulni, hátha kap valahol egy tál bablevest, gr Szer dolog lehet hülyén éhezni,hátinduljon kicsiköcsög!:-)))
silber13
@durbincs: Tud mást is vén buzeráns,vagy megmarad ezek mellett dilis össze-vissza dobált szófosadékok mellett?:-))))
silber13
@durbincs: Ami a népharagot illeti,a népnek magát,mint hungarofób férget kellene a kilenc farkú macskával elagyabugyálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.