A szombati Ferencváros-Debrecen mérkőzés sajnos nemcsak arról maradt emlékezetes, hogy átadása óta először egy bajnoki meccsen megtelt a Groupama Aréna.

A mérkőzés szünetében kitört verekedésben a rendőrség információi szerint két ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. Itt foglaltuk össze a legfontosabb információkat a botrányos esetről. 

Az Index vasárnap reggel egy fotót tett közzé a verekedésről, a 24.hu pedig egy három másodperces videót tett nyilvánossá.

(Index.hu, 24.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Kedves nézőink! A Kubatov nemzethy legények műsorát láthatták.
RonaGyuri
Kubatovék tesztelnek

A válasz helyett pofátlankodás újabb szintje a közéletben

Ártunk és qurmányunk potentátjai már eddig is nagy gyakorlatot tettek abban, hogy a nekik feltett (kínos, vagy csak nem túl szeretetteljes) kérdésekre nem válaszolnak, sőt helyette a kérdést feltevőt ócsárolják. A hétvégém a derék Kubatov adminisztráció ebben is meg tudta haladni a közszokásokat. Az index.hu – a hivatalos rendőri jelentésre hivatkozva – érdeklődött az FTC-nél a szombaton este a Groupama Arénában történtekről. Válasz helyett közölték velük, hogy „Az Index az elmúlt időben olyan mértékben volt rosszindulatú és elfogult a magyar labdarúgással, különösen a Ferencvárosi Torna Clubbal szemben, olyannyira kerülte esetünkben a tárgyilagosságot és a tényszerűséget, valamint tett közzé a klub érdekeit sértő tartalmakat, hogy ezért az FTC úgy látja, nem érdemes önökkel együttműködni.”!
Ja és megfenyegették őket, hogy szíveskedjenek a válaszukat szó szerint közölni! =))
namihami
Na ugye, hogy érdemes volt újranyitni a kűzdőteret a fiúknak.
Edzést tartottak a harcok egy (esetleg) elvesztett választás esetén, a város szétverése és a rendőrök megtámadása céljára rendezett ""futbatmérkőzés"" keretén belül.
Sámannus
Rákosi eftárs abúzához értett nagyaon, úgy hogy majdnem éhen döglöttünk, orbány buci meg a focihoz, de abba is beledöglünk, ha ilyen sikeresek leszünk.
keresztapa
@RonaGyuri: Komoly megfontolt személynek hittelek, de ezután a hsz után már nem hiszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.