A hétvégi Debrecen-Fradi meccsen történt verekedés és késelés miatt mindenki várja, milyen lesz a Fradi és a Paks találkozója egy hét múlva. Az atomvárosban eleve mindig dupla annyi biztonságival készülnek a zöld-fehérekre, mint általában.

Erős balhéval nyitottak a Fradihoz visszatérő ultrák

A hétvégi Ferencváros-Debrecen meccsen végre visszatért a Fradi több évig bojkottáló B-közepe, ez rengeteg embert hozott a találkozóra (közel húszezren drukkoltak a lelátókon), ám verekedés és késelés is kialakult az egyik szünetben.

A visszatérő ultrák, akik a meccseket jó három évig bojkottálták a vénaszkenner miatt, megverték a tiltakozás alatt is maradó szurkolók vezetőjét, aki a támadás ellen két késsel a kezében próbált védekezni – végül hárman sérültek meg, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben. Az ügyészség két ember ellen lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, ők nyomkövetőt is kaptak.

Pakson már nagyon készülnek a Fradi érkezésére

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az atomvárosban készülnek a fővárosi csapatra

A Fradi következő, idegenben tartott meccse Pakson lesz a következő hét végén, az atomvárosi meccsre szurkolói kártyával lehet bemenni, ám a visszatért B-közép miatt kérdéses, mennyire lehet megszűrni az érkezőket. 

A hét végi balhétól függetlenül a Ferencváros vendégszereplése alkalmával mindig dupla annyi biztonsági emberrel óvjuk a rendet

- mondta el a Blikknek Zomborka Zoltán, a csapat sajtófőnöke. 

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Bíró Attila alezredes, a meccs biztonsági vezetője azt nyilatkozta a lapnak, hogy a hét vége felé várható döntés arról, mekkora erővel sorakozik fel a rendőrség a meccs napján. 

A Blikk a Fradit is megkereste, hogy terveznek-e szigorítani az idegenbeli meccsekre utazók közt, a fociklub ugyanis nem válaszolt a kérdésekre. 

A Fradit a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 3 millió forintra büntette meg a balhé és a hiányos biztonsági felkészültség miatt, valamint a következő három NB I-es meccsen a B1, B2, B3 és C1 szektorokat le kell zárniuk.

(Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A régi rendszerben tized ennyiért az egész csapatot eltiltották volna a további játéktól.
Clavigo
@elnyomott: Nem csak a régiben,,,,most is,,Csak nem a Felcsuti Népi Demokratikus Tébolydában.,,hanem a hanyatló EU-ban.
adrenalink
Sugározni fognak a boldogságtól, ha balhé nélkül megússzák:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.