Az elmúlt napokban a Bors tényként állította, hogy Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata megromlott, és már külön is töltötték az ünnepeket. 

Hosszú Katinkáék reagáltak a szakításukról szóló híresztelésekre

Fotó: MTI

Az idén a világ második legjobb sportolójának választott úszó és férje péntek délután egy Facebook-posztban reagált a cikkekre. Ez áll a poszban: 

Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.

Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.

Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,

Hosszú Katinka, Shane Tusup

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Számomra ez nem hír értékű, mert ez az ő magánügyük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Katinka a NER része. Egy szégyentelen, pénzhajhász nő. Gusztustalan Tusuppal együtt, aki meg havi 1 millás közpénzen éldegél.
teuton
@peterkelemen: Csinald utana, ne irigykedj! Te mit tudsz? Ja, csak mocskolodni nevtelenül? Akkor pofa be!
peterkelemen
@teuton: Mit csináljak utána? Magasról leszarom nem vagyok rászorulva anyagiakra így nem irigylem. Nem nekem úszik hanem a pénzért és lefeküdt Orbánnak. Takarodjanak a kurva anyjukba!
cikicakk55
@peterkelemen: tegnap 13:54

Azért írtam,hogy nem tudom Katinkát mennyire tudta mostanra befolyásolni a pénz és a celebség.Lehet,hogy már késő én neked van igazad.Kár érte,mert tényleg nagyszerű úszónő volt.Mióta ennek a Tusupnak lett a felesége,azóta egyre többet lehet olvasni a botrányokról,mint az eredményeiről.
Cicamama55
@Mirabilis: Megmondom őszintén, engem az sem érdekelt. Nem csak az övékére, de senki családi dolgaira nem vagyok kíváncsi. Amit mint sportolók tesznek, az érdekel csak.
Cicamama55
@Mirabilis: Nem a cikkre, a címre reagáltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.