A múlt év végén 15 milliárd forintot adott a kormány az FTC ingatlanfejlesztésének második ütemére, az első szakaszra már korábban előirányoztak 10 milliárdot. A klub azt állítja, nem tud pontos összeget, részleteket mondani a beruházásról, a minisztériumok is hallgatnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy illibeláris demokráciában ez így szokás. Tehát, drága barátaim, helló röfik! Most itt állok teljes pompámban és fogalmam sincs, mi a retkes lófaszt keresek itt, de nem baj. A lényeg, hogy sok mindent adjak át és ezt az én szorgos kis tollforgatóim megörökítsék, mert majd az idióta szavazók fejében az fog megmaradni, hogy mindent nekem köszönhetnek. Azt is, amit nem. Hát nem nagyszerű? Zseni vagyok! A jelszavam: minden az enyém! A hatalom, a dicsőség és persze az ország. Mármint annak vagyona, mert a nyűg meg a gürc nem kell, azzal vesződjön, akinek hat anyja van. Szóval felavatok, átadok, megvédek, emelek, ha úgy vannak a számok – és elhiszik, drága barátaim! Ennyi hülyét én még nem láttam egy rakáson -, hirdetem a saját nagyszerűségemet. Itt járok köztetek a lezabált ingemben, a gyűrött gatyámban, egy vagyok közületek, csak a közelembe ne gyertek, mert fosok tőletek és egyébként is utálom a prolikat. Az a lényeg, drága barátaim, híveim és rajongóim, hogy minden fejlődés motorja én vagyok a saját lábammal és jól jegyezzétek meg, hogy mindent én adok át és vissza, de el is vehetek mindent, ha nem rám szavaztok. Basszátok meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.