Tusup közösségi oldala már két hete csendes, nem posztolt semmit

Tavaly decemberben költözött szét Hosszú Katinka és Shane Tusup. Nem csak a magánéletben nincsenek együtt, a közös munkát is szüneteltetik. Az úszónő korábban meg is erősítette, hogy kapcsolatuk nehéz időszakon megy keresztül, de az okokról nem beszélt.

Tusup többször bűnbánó idézeteket posztolt közösségi oldalán, majd az Év Sportolója Gálán nyilvánosan, magyarul is bocsánatot kért. 

Tusup közösségi oldala már két hete csendes, nem posztolt semmit. Az edzésekre továbbra sem együtt járnak, mindig más időpontban érkeznek a Duna Arénába. Katinka továbbra is Dudás Dániellel edz, és a közösségi oldalán megjelent posztok, fotók szerint felszabadult, jól érzi magát a bőrében. A minap Shane is egy másik nővel távozott az uszodából, egyik kollégájával, az úszóiskola egyik okatatójával távozott.

Címlapkép: Instagram/tusup11

(Blikk)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szettevette
Szerintem rossza a címe a cikknek! Katinka végre megvilágosodott! Nem kell neki a tuskó Tusup! Amúgy a sportban már mindent elért, amit ember elérhet. Ezután jöhet a sima civil
élet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Konyec!
Az úszónő sem fog többet úszni.ez biztos.
És ne legyen igazam de kifog derülni,hogy volt -e szén,koksz,fa vegyszer a sikerek mögött.
Eladott Ország
Az amerikaiak biztosan nem csapnak le Tusupra, azt sem tudják, hogy a világon van, mint szakember, bár nyilván látták őrjöngeni a medence szélén.. Tusup képesítését firtató kérdésre "Az Amerikai Úszószövetség kommunikációs igazgatója, John Martin azt válaszolta, hogy Shane Tusup nem tagja a szövetségüknek, s nem tudott felvilágosítást adni edzői képesítéséről." Valami képesítése biztos van, bár Dr .Sós Csaba nem tud róla, hol szerezte, ahol ő tanít, a TE-en és a Fittness Akadémián biztos nem. Talán valami OKJ-s képzésen.
Tusupnak meg nem ment el az esze, hogy hazamenjen, hiszen Magyarországon az állami támogatásnak köszönhetően az élsport kiváltságos helyzetet élvez, az eredményességhez szükséges feltételrendszert állami forrásból a szövetség és az egyesület biztosítja, sőt, az edzők és élversenyzők is komoly juttatásban részesülnek, Tusup is bezsebel havi 1 milliót nettóban még most is, pedig nem is edzi Katinkát már hónapok óta. Szóval mi a fenéért menne haza? Neki itt van Amerika! Aztán vagy tud produkálni valami eredményt vagy nem.
Yoda69
Eleg hamar feladta. Azt hitte mert 1x elsirja magat laba ele borul Katinka? Hat asszem tevedett.
szettevette
Szerintem rossza a címe a cikknek! Katinka végre megvilágosodott! Nem kell neki a tuskó Tusup! Amúgy a sportban már mindent elért, amit ember elérhet. Ezután jöhet a sima civil
élet...
Apatszerek
2017-ben Katinka, Tusup együttműködés véget ért, mind kettőnek újra kell gondolni jövőjüket. Ide vezet az edző és sportoló közt hirtelen fellobbant érzés, de nem igaz szerelem,csak szeretkezési
vágy. Tiszta celeb felfogásnak, a gyakorlatba történő átvitele,nem voltak celebek de azzá váltak viselkedésükkel.
Eriksson
Valamelyik magyar úszószövetségi nagyság (a neve nem jut eszembe) azt mondta, hogy Tushup sokkal értékesebb mint Katinka. Mert míg az utóbbiban legfeljebb öt év van, a szuperzseni edző Tushupban akár negyven is.
Azért kíváncsi vagyok, lenne-e még egy olyan úszó Katinkán kívül, aki szót fogadna neki, eltűrné az örökös cirkuszokat, és még szerelmes feleség is lenne. Vélhetően Tushup csak Katinkával sikeres.
kokopelli
Nagyon szeretem az ilyen témákat,amikben senki nem tud semmit,de az állítások
mégis olyan határozottak! Én nem fogadnék az "igen"-re sem, és a "nem"-re sem!
Azért én irígy vagyok egy kicsit,hogy nekem nincs szerencsém "látnok"-nak lenni! ;--))
..én is azt írtam valahol,hogy a Tushup akár az öregkorig lehet edző,de a Katinka
évei,mint megannyi úszónak meg vannak számlálva! Lehet hogy ez nem sportszerű,
de ilyen az élet! Lehet,hogy egy jó edző lesz belőle is???..kívánom neki! :--)))
papa.49
@Eriksson: Tudod ki volt a Hargitai András ...
Eriksson
@papa.49: Ja. Egy kivételes úszó. Most ő a főnök ugye?
wagabund
hu.wikipedia.org/wiki/Hargitay_Andr%C3%A1s

ez még nem jogosítja fel arra, hogy feszültséget szítson a páros között...amúgy ott rúg bele Katinkába, ahol tud..

Tusupnál mégis dörgölődzik valamiért..

24.hu/sport/2016/12/04/hargitay-andras-hogy-a-hazamban-magyarorszagon-engem-lesenkizzen-egy-amerikai-raadasul-az-uszasban-azert-az-tulzas/

Hargitaynak az a jó, ha Hosszú szarban van..
nemkati
És mi van, ha egyszerűen csak nem teszik közszemlére, hogy hogy áll a kapcsolatuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.