Újabb nyolcezer méternél magasabb hegycsúcsok oxigénpalack nélküli megmászására készülnek magyar hegymászók: Klein Dávid a 8027 méteren fekvő Sisapangma, míg Varga Csaba a Kancsendzönga 8586 méteres meghódítására indul tavasszal a Kalifa Himalája Expedíció 2018 részeként. A magyar hegymászás csaknem három évtizeddel ezelőtt arra vállalkozott, hogy teljesíti az úgynevezett Himalája Koronája programot, azaz jusson fel magyar állampolgárságú …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Néhány kérdésem lenne:
1. Mennyi közpénz van ebben a roppant fontos, halaszthatatlan projektben? A mostani szociális és a szegénység menedzselésével kapcsolatos időben?
2. ""Bíró Dávid, a Kalifa Himalája Expedíció 2018 kommunikációs menedzsere""--: hogyan lehet egy ilyen álláshoz hozzájutni? Van-e még ilyenre felvétel? Milyen iskolai végzettség szükségeltetik egy expedíció kommunikációs manageri állás betöltéséhez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.