Március 14-18 között zajlott a Romanian Snooker Masters meghívásos torna Bukarestben. (Az alábbi linkeken a meccseket is újra tudjátok nézni!)A 200 000€ (176 800£) összdíjazású verseny kényelmes tempójú első napja Stephen Maguire, Ali Carter, Stuart Bingham és Liang Wenbo győzelmeit hozta,…

Feltöltő: snooker147blog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Imádom a snookert! Nézni is, játszani is.
A játék a szellemi képességek, kombinációs készség és biztos kéz olyan hihetetlen koncentrációját igényli, amely csak egészen kivételes szellemi képességű emberek ajándéka.
3dwhite
@verőce21: Nem is vagy büszke magadra, làtszik. Tiszta szerénység. :)
verőce21
@3dwhite: Félreértés, nem magamról, én a kivételes képességű emberekről írtam. :)
Volt egy katonatiszt nagybátyám - isten nyugossza -, rendkívül tehetséges biliárd-, és sakkjátékos volt. Ő tanított mindkét játékra, fiatal koromban. Elmentünk sokszor kocsmákba, klubokba, kaszinókba és párosban végigvertük az egész csehót biliárdban. Régen még jobban voltak ilyen helyek. Tétmeccseken degeszre kerestük magunkat. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.