Ismét otthon kapott ki Magyarország, ezúttal Skóciától. Az új szövetségi kapitány, Georges Leekens két meccsből két vereséggel mutatkozott be. 

A végeredmény: 

Magyarország-Skócia 0:1 (0:0)

A skótok gólját Phillips lőtte. Az első félidőben a vendégek kihagytak egy tizenegyest is. 

Totális csőd: megint kikapott a magyar labdarúgó válogatott

Lovrencsics Gergő (b) és a skót Callum McGregor a Magyarország – Skócia barátságos labdarúgó-mérkőzésen Budapesten a Groupama Arénában 2018. március 27-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Skócia beavatkozik az áprilisi választásokba. A skót focisták Soros zsebéből játszottak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
A zsírmore csődje, amit mi szívunk meg.
cikicakk55
Unokám most 5. Osztályos. Mióta menni tud,a labda a mindene. Elsős korától focizik Szegeden. Az edzője többször mondta a fiaméknak,hogy a gyereket be kéne íratni Pesten a Sportiskolába.mert Szegeden el fog kallódni. A menyem nem akarja( meg is értem) már 8 éves korától Budapesten kellene a gyereknek élnie kollégiumban,vagy az egész családnak felköltözni Pestre. Na azt meg egyikőjük aem akarja,még Szegedről is kiköltöznének egy a varoshoz kapcsolt településre.( Gyálarét) Az edző szerint még az unokámon kívül van 3-4 gyerek,akikben lát tehetséget. Nem értem Orbán Viktor gondolkozását. Az már kiderült,hogy a jelenlegi gárda szart sem ér. Tudom én azt,hogy a most 11 éves unokám 6- 7 évig még nem tehető be nagy csapatba. Ám a sok felesleges stadion helyett talán lelehetne szerződtetni olyan tehetséges edzőket,akik csak azzal a pár kiemelt gyerekkel foglalkozna. Jelenleg egy gyerekcsapatban van 2 edző és 30-40 lelkes gyerek,akik imádnak focizni. Aránylag gyorsan kiderül ( 1-2 honap) kik azok a gyerekek akik nem csak lelkesek,hanem tehetségesek is. Amennyiben a 8. Osztály után is az edző azerint jó focista válna belőle,akkor beíratni Pestre. Akkor már a menyem is biztos könnyebben engedné el,hisz 15 évesen már nem kisfiú és a család élete sem borul fel. Arra kell csak vigyázni,hogy ne anyagi motivációval tartaák őket lendületbe,hanem a magukkal hozott foci szeretete legyen a hajtó erő. Ja! Ne töltsék fel a csapatot gazdag szülők falábú gyerekeivel.
dr. prédikátor
A skót focisták csak azért rúgtak egy gólt mert SKÓTOK!!!
Clavigo
Érdekelne,,, mennyi fizetést nyalnak fel ezek a gyökerek,,,,mennyi a prémium,caffeteria,,ecetera,,ecetera..,,,,,, ezért a diadal-menetért.
wagabund
@Clavigo: inkább ne akarjuk megtudni, mert az nagyon fájna...asszem..
nezelodo
Alighanem rohadtul félre értjük az aranylábú fiainkat, mert nem vesszük észre, hogy egy új műfajt a fociparódiát kezdik népszerűsíteni. Az már rohadtul uncsi, ha bikanyakkal egymásnak mennek, hogy ki a jobb! Tündérország focistái követik a nemzetvezetőt a vezetési munkájában, azért vetekednek ki tudja alulmúlni a másikat. A csapat egyenlőre a tabella élén áll emiatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.