A korrupciós botrányba belebukott Blatter vezette a FIFA-t akkor is, amikor Oroszország megkapta a világbajnokság rendezési jogát. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi elnöke, a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől eltiltott Joseph Blatter azt tervezi, hogy eleget tesz Vlagyimir Putyin orosz elnök korábbi meghívásának és ellátogat az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jóbarátok

avagy ami még a remek kis „Jen lesz Courteney koszorúslánya ” pletyusnál is pikánsabb

A hír magában már nem új, de most újabb megerősítést nyert: „A labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől eltiltott: a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi elnöke, Joseph Blatter valamint Michelle Platinit, az UEFA korábbi első embere eleget tesznek Vlagyimir Putyin orosz elnök korábbi meghívásának és ellátogatnak az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra”. Úgy tűnik, hogy „a csütörtöki megnyitón, és a nyitómérkőzésen nem lesznek jelen”. Nem úgy mint egyesek.


(www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/63/98/9/cikk_2639809/_GY_CsanyiOrban_960px.jpg)

Ez utóbbi kapcsán tolmácsolnom (ugye milyen elegáns kifejezés arra, hogy lenyúltam) kell egyik barátom szellemes dilemmáját:
Kinek a gépével repül Őfenesége:
Csányiéval, esetleg Lolo-éval, vagy a Szisziék felújított A320-asával, esetleg Putyin küld érte egyet??? =))
Jozefina
Feltételezhető, hogy részük volt a foci VB helyszínének kiválasztásában??!!!
Ezért hálás putyin!
focivb2018.24.hu/hirek/2018/06/13/putyin-vengege-lesz-a-fifa-korabbi-korrupt-elnoke-sepp-blatter/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.