A címvédő magyar női vízilabda-válogatott 26-1-re nyert a német csapat ellen szombaton a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek zárófordulójában.

Ez mi volt? 26-1-re nyert a magyar női vízilabda-válogatott a németek ellen

Keszthelyi Ritáék dinamikus játékkal rukkoltak ki, gyors akciókból egymás után sikerrel vették be a rivális kapuját. Mivel a védekezés is rendben volt, a németek 14-0-nál, a második negyed legvégén tudtak először gólt szerezni. A magyar együttes legeredményesebbje Gurisatti Gréta lett öt góllal.

Bíró Attila csapata a csoport második vagy harmadik helyén zár majd attól függően, hogy mi lesz a 22 órakor kezdődő spanyol-orosz összecsapás kimenetele.

A női torna negyeddöntőit hétfőn rendezik.

(MTI)

Fotó: Illyés Tibor/MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Nagyon letörtek mostanában a németek.-A sportban legalább is.-
wagabund
itt azt mondta az asztal alól egy alkesz, hogy elverték őket mint zivatar a libaszart...van benne valami...

főleg, hogy milyen durván szakadt az előbb...
csipetke
Ez igen! Őket kéne javadalmazni,nem a Csámpás Faláb FC-t...
human
Hogyhogy mi volt? Hát biztos a keresztény Magyarország legyőzte a bevándorló Németországot.
"Naugye!"
advocat
Ez nagyon klassz. Csak az a baj, hogy autóban és egyebekben meg jobbak. Abból több jut fizetésre is. De az kit érdekel. Jobbak vagyunk. Kereszténységben. És küldje áldását a pápa. Vagy már ő sem igazi?
Eladott Ország
@advocat: Már a pápa sem az igazi! Vezérlő csillagunk, atomvillanás a szittya égboltozaton, a négy lábon járó forradalmi hevület, a kapuk őrizője, minden stadionok és Farkas Flóriánok védőszentje, Schmidt Mária szellemi örököse és égő csipkebokor egyben, fogadta a pápát. Ha már amúgy is Rómában járt, beugrott az öreghez egy csík izére. Vagyis nem. Sörre. Csíkire.
A vallási révületben éldegélő hívek egyből megpezsdültek, mert az egyélőisten látogatása mégis fontos esemény. A pápának. Meg a híveknek is, akik amúgy csupa keresztényi gyökerektől dudorodnak a szélrózsa minden irányában. Csak ők egy picit máshogyan vallásosak, mint a többi keresztény. Az jutott nekem eszembe, hogy a francba ki kell lépni a katolikus egyházból, vagy amiben benne vagyunk, abból. A csodacsatár meg alapítson saját egyházat, mint VIII. Henrik és kész. Már csak azt szeretném kérni az utolsó szó jogán, hogy mindjárt az egyházalapítást követően az új istenkirály vezesse már ki a népét a pusztába, a sivatagba, vagy ahová akarja. Itt meg béke lenne végre és élhetnénk a normális emberek életét.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/op.jpg
human
@r2d2: Ez bizony nem foci. Itt ha lazsálsz megfulladsz. És amit a víz alat csinálnak attól egy Ronaldó fél napig bőgne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.