Az augusztus 3-án rajtoló Európa-bajnokságra már az új tréner készíti fel az Iron Lady-t.

Kiderült, ki lehet Hosszú Katinka új edzője
Fotó: MTI

Miután Hosszú Katinka megszakította a kapcsolatot férjével és edzőjével, Shane Tusuppal, egy darabig Kaliforniában, egykori edzőjével, Dave Salóval, a USC (Dél-Kaliforniai Egyetem) szakvezetőjével tréningezett. Akkor még úgy hírlett, hogy Katinka vele fut neki az augusztus 3-án kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságnak.

A Magyar Idők információi szerint az Iron Lady mégsem Salóval képzeli el a jövőjét, helyette Petrov Árpád, a svájci utánpótlás-válogatott trénere lesz Katinka edzője.

Petrov a lap értesüléseit nem cáfolta, de türelmet kért, mondván, jövő hétfőig, a hivatalos bejelentésig nem akar semmit sem mondani a világ egyik legjobb úszónőjével folytatandó együttműködéséről.

A 35 éves Petrov Árpád vérbeli úszócsalád sarja, édesapja Anatolij Petrov, az ukrán származású legendás szakember, mesteredző, Jakabos Zsuzsanna felfedezője, aki olyan paraúszó klasszisokat segített paralimpiai aranyérmekhez, mint Pásztory Dóra és Sors Tamás.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Katinka nagyon mondogatta, hogy az EB-re belendíti az úszógépet, és megmutatja merre is van az előre...meg azt is, hogy nemhiába hittek benne az emberek. Nem akar csalódást okozni.

nos ez nemsokára kiderül.

Hajrá Hosszú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.