0-0 lett a mostani meccs végeredménye.

A Vidi FC hazai pályán gól nélküli döntetlennel megőrizte az első mérkőzésen elért 1-1-s eredményt a svéd Malmö együttesével szemben, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába.

Bejutott a BL-selejtezőbe a Vidi, miután ismét döntetlent játszott a Malmövel

A fehérvári Kovács István (b) és Anders Christiansen, a svéd Malmö játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában játszott Vidi FC – Malmö visszavágó mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. augusztus 14-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Illyés Tibor

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@namihami: Ez így van ! Szenvedés volt nézni ezt a focinak nevezett és agyon dicsért xarságot, ezért néha a műsorújságot böngésztem vagy a E. Frankfurt - Bayer München meccset néztem a Sportcsatornán ! A Bayer győzött idegenben 5 : 0 - ra , ott volt foci !
maci0427
@namihami: Az összes magyar csapatnak csak a magyar NB.1 való ! Ámbár a Kisvárdának még ez is magas !
namihami
@maci0427: Viszont van neki stadionja milliárdokért. Biztos megérdemelte, már csak a mutatott játék alapján is.
Gauntlet
Hagy találja ki: 10 ember védekezett, és a kapus támadt, az is a bíróra?
Eladott Ország
A gyepszőnyeg látványánál, már csak a Vidi játéka volt siralmasabb, holott a legtöbb TAO támogatást, a felcsúti stadion nyeli le. Igaz a jelenlegi siralmas állapotban - kivéve a fizetésüket- minden győzelemnek örülni kell, igaz ezzel sokra nem lehet menni. Átkapcsolva a többi sportcsatornára tragikus volt látni a színvonalbeli különbséget, mind a játékot és a pálya talaját tekintve.
namihami
@maci0427: @Gauntlet: @Eladott Ország: Viszont volt egy haszna azért ennek a közvetítésnek. Kiderült, hogy a riporter egy másik meccset nézett a saját közvetítése alatt. Mert különben nem áradozott volna ennyit ERRŐL a meccsről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.