A Puskás Akadémia 2-0-ra kikapott a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának szombati játéknapján, így továbbra is nyeretlen a mostani idényben.

Megint kikapott, még az NB1-ben is 0 győzelemmel utolsó a Puskás Akadémia

A vezetőbíró, Bogár Gergő első NB I-es meccsén dirigált, a hazaiak vezetőedzője, Kuttor Attila pedig eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra.

Jóval aktívabban kezdte a mérkőzést a Mezőkövesd, s ennek negyedóra után meg is lett az eredménye: egy gyors, precíz támadás végén előnybe kerültek a hazaiak.

A folytatás is a házigazdák komoly mezőnyfölényét hozta, a vendégeknél szinte csak pillanatokra volt a labda.

Fél óra elteltével kijött a szorításból a Puskás Akadémia, akadt egy-egy lehetősége, de egyenlítenie nem sikerült.

A második félidő is mezőkövesdi helyzetekkel indult, majd enyhe labdabirtoklási fölénybe kerültek a vendégek, helyzetig azonban csak elvétve jutottak el.

A hazaiak a hajrában elsősorban az eredmény tartására törekedtek, de egy szöglet után még növelni is tudták előnyüket, s ezzel el is dőlt a mérkőzés.

A tabella szerint 7 mérkőzés után a Puskás Akadémia az egyetlen csapat, aminek a bajnokságban nincs egyetlen győzelme sem, csupán 2 döntetlene és 5 veresége. Ezzel 12. helyezettként, utolsóként kieső helyen állnak.

(via MTI)

Fotó: pexels.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Át kell formálni a Zenbé 1-et. Meg kell oldani,,hogy egyedül a Felsőcsutkai Orbán-akadémia indulhasson a szezonban...A többi falábú brigádot ki kell zárni,,oszt jó napot. Mondjuk ,így sem biztos,,hogy lenne valami esélyük..Gyökerek.
Clavigo
Át kell formálni a Zenbé 1-et. Meg kell oldani,,hogy egyedül a Felsőcsutkai Orbán-akadémia indulhasson a szezonban...A többi falábú brigádot ki kell zárni,,oszt jó napot. Mondjuk ,így sem biztos,,hogy lenne valami esélyük..Gyökerek.
simmering73
Ennek nem lesz jó vége gyerekek! Ne rángassátok az oroszlán bajszát!
Lepényleső
Most hallottam először,hogy a díszpintyeknek focizniuk kellene. Egyébiránt meddig tart egy
új kiírást elfogadnia az mlsz-nek,miszerint a tabella állása annak fejre állításával értendő?
maci0427
Ritka szar ez a magyar foci, ez az nb.1 ! Pérhuzamba lehet látni a spanyol és az olasz focikat is, hát nem is kapcsolok vissza ! Ég és föld a különbség ! Kíváncsi leszek azért, hogy a Videoton a Chelsea csapatával mit fog játszani !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.