A szerződtetést ugyan még hivatalosan nem jelentették be, de a Ripost több forrásból is úgy értesült, hogy már csak a hivatalos aláírások hiányoznak a Dzsudzsák és a Vidi FC szerződéséről. 

Úgy volt, hogy Dzsuzsák a Vidi FC-hez igazol, de aztán mégse

Fotó: MTI

A klub nélkül tengődő, s a válogatottból kiszoruló sztár múlt héten másodszor is megkereste a Vidit, ám ezúttal egy jóval olcsóbb ajánlattal. Úgy tudjuk, az aláírási pénzen túl havi 20 millió forintot kér, s Vidi ezúttal hajlik az üzletre. 

Végül nem volt igaz a Ripost értesülése, Dzsudzsák a hétfői nap folyamán hivatalosan is megerősítette, hogy nem igazol a fehérvári csapathoz.

(Ripost)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Leigazolnám én. Jöhet udvart seperni. azt ha van kedve munka után akkor focizhat is Na nem minden edzésen, de néha. Adnék a Magyar focistáknak az tuti. Vért hugyoznának egy hét alatt. Pénz?? Nem mondtam? hozzatok otthonról mert a kis pálya bérleti díjját ti fizetitek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Mi a hazai foci biztos lezüllesztése, ha nem ez
qxy
Régen egy nagy foci csapat stadionjában volt egy kis " Ittas ellátó egységem. akkor még a csapat, NB 1 es volt.
Panaszkodik a focista, stresszes, mert a villamoson el kapta az ellenőr. Nem baj fiam, egy hét a kocsi a segge alatt volt. Na majd jött a letargia a főbérlő miatt . Két hét a lakás kulcs a zsebbe.
Ott issza a drága italt, mert ugye megérdemli, és vagányan .- Kocccsi, lakkkás, minden van geccci mijjjé szakaggyak meg edzésen?? Na be szóltam neki. Adnék én neked focit gyerek. az öntödébe salakot lapátolni oszt munka után ne felejtsd el edzés. Ha nem jössz , szarom le van nálad jobb is.Annak idején Sándor Csikarnak bele szartak a foci cipőjébe és ki rázta fel kapta és szaladt edzeni.( és ez igaz mert az mesélte el aki bele szart)
Clavigo
Értem...és kija a faszom ez a telibeszart buzikurvának látszó Izé ??
Desischado
Istenem, én meg hiába szeretném magam megműttetni, nincs rá keret! Ez meg milliókat kap a semmiért!
Jozefina
Ja aki ov-val havaerkodik?? Két lehetősége van, vagy az egekbe emelkedik, vagy örökre kárhoztattatik!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.