Bár a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a jelek szerint kezdi túltenni magát magánéleti válságán, az eredményei még meg sem közelítik a korábbi időket – többek között erre is felhívta a figyelmet a korábbi úszókapitány Hargitay András.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A szakember a Borsnak beszélt Katinkáról, aki válik férjétől, az amerikai Shane Tusuptól. Katinka szakmai felkészítését Petrov Árpád vállalta el, Hargitay szerint ez jó megoldás lehet.

Az úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya, Hargitay András a Borsnak azt mondta:

Hellyel-közzel én is úgy vélem, hogy Katinka jó úton jár. Viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy erősen foghíjas mezőnyben aratja Vk-győzelmeit, ráadásul az időeredményei is meglehetősen közepesek. Et­től függetlenül nem vitás, hogy átvitt értelemben Pet­rov­nak sikerült visszahoznia Katinkát az élők sorába.

Hargitay hangsúlyozta, azt tapasztalja, hogy kiváló az összhang az edző és az úszó között.

Petrovot aligha látják majd üvöltözni a medence szélén, mint azt egykor Katinka férje, volt mestere, az amerikai Shane Tusup tette, mert ő egészen más vérmérsékletű

– tette hozzá a volt kapitány a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Katinka korábbi edzésnaplói persze segítséget jelentenek Árpádnak, de mindenképp az ő érdeme, hogy tudja motiválni a sztárúszónkat. Akkor lehetünk majd nyugodtak, ha Katinka jövő júliusban a kvang­dzsui vb-n is dobogós helyezéseket szerez, mert abból már lehet messzemenőbb következtetéseket is le­vonni.

- véli Hargitay.

A Vk öszszetett pontversenyében egyébként Hosszú 90 pontjával a svéd Sarah Sjöström (120) mögött je­lenleg a második helyen áll.

Forrás: Bors, Blikk

Fotó: Instagram

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Fröcsög a köcsög Hargitay...talán irígykedik a Katinka világsikerei miatt ???
Hát tegye, de itt jegyzem meg, Katinkának még van gerince, nem mint ennek a
fidesz sz..pógépnek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@papa.49: aztán év végén meg az ilyen hargitay félék fanyalognak, hogy a mohó Hosszú mennyi pénz kaszált...(még véletlenül sem ejti ki a büdös száján, hogy összeúszott)..
a szövetségi kapitány is örülne, ha a többi úszópalánta is ezeken a világkupa versenyeken szerezne tapasztalatot...ha nyer valamelyik, az már csak hab a tortán...dehát valamiért nem akaródzik jelentkezni sem..
wagabund
@Micike: igen, így is nézhető...

én is követem a vk-kat, láttam azt a dohai szégyent is...hogy csak négyen indultak, abból egy majd' belefulladt? ..(vicceltem) erről nem Hosszú tehet. ha ő nem lenne, akkor lenne más magyar (vagy nem?)

okos hölgy vagy, remélem nem veszed magadra ezt a népi bölcsességet, ami pont a hargitay beszólására igaz: -a kutya ugat, a karaván halad...
Eladott Ország
"Hargitay András reméli, magára talál Katinka." Savanyú a szőlő...te tetű
ittott
Anyáddal foglalkozz mocskos Fideszbérenc. Ilyen mértékű személyes válság után örüljünk, hogy nyer. és nem az eredménye a fontos, hanem hogy nem adja fel. És úton van oda, ahová Te ganyé soha el nem jutsz.
Eladott Ország
@durbincs: Már az úszóknál is ott tartunk, mint az újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratáknál, amikor Hofi azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!"
idppp
Hargitay az egykor kiváló úszó, csak lejáratja magát evvel a savanyú a szőlő dumájával! Minden szavából süt a gyűlölet, egyértelműen ellendrukker, nem a magyar érdek, hanem Katinka bukása számára a siker! Undorító, szar ember lett belőle, sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.