Bár a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a jelek szerint kezdi túltenni magát magánéleti válságán, az eredményei még meg sem közelítik a korábbi időket – többek között erre is felhívta a figyelmet a korábbi úszókapitány Hargitay András.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A szakember a Borsnak beszélt Katinkáról, aki válik férjétől, az amerikai Shane Tusuptól. Katinka szakmai felkészítését Petrov Árpád vállalta el, Hargitay szerint ez jó megoldás lehet.

Az úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya, Hargitay András a Borsnak azt mondta:

Hellyel-közzel én is úgy vélem, hogy Katinka jó úton jár. Viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy erősen foghíjas mezőnyben aratja Vk-győzelmeit, ráadásul az időeredményei is meglehetősen közepesek. Et­től függetlenül nem vitás, hogy átvitt értelemben Pet­rov­nak sikerült visszahoznia Katinkát az élők sorába.

Hargitay hangsúlyozta, azt tapasztalja, hogy kiváló az összhang az edző és az úszó között.

Petrovot aligha látják majd üvöltözni a medence szélén, mint azt egykor Katinka férje, volt mestere, az amerikai Shane Tusup tette, mert ő egészen más vérmérsékletű

– tette hozzá a volt kapitány a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Katinka korábbi edzésnaplói persze segítséget jelentenek Árpádnak, de mindenképp az ő érdeme, hogy tudja motiválni a sztárúszónkat. Akkor lehetünk majd nyugodtak, ha Katinka jövő júliusban a kvang­dzsui vb-n is dobogós helyezéseket szerez, mert abból már lehet messzemenőbb következtetéseket is le­vonni.

- véli Hargitay.

A Vk öszszetett pontversenyében egyébként Hosszú 90 pontjával a svéd Sarah Sjöström (120) mögött je­lenleg a második helyen áll.

Forrás: Bors, Blikk

Fotó: Instagram

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Fröcsög a köcsög Hargitay...talán irígykedik a Katinka világsikerei miatt ???
Hát tegye, de itt jegyzem meg, Katinkának még van gerince, nem mint ennek a
fidesz sz..pógépnek
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Fröcsög a köcsög Hargitay...talán irígykedik a Katinka világsikerei miatt ???
Hát tegye, de itt jegyzem meg, Katinkának még van gerince, nem mint ennek a
fidesz sz..pógépnek
Edmond Dantes
@volvós: Én itt egy korrekt szakmai véleményt olvastam,nem tudok hozzászólni,mert én az ezer métert kb egy óra alatt úszom le,közben egy pihenő és egy sör.Ebből nem derül ki,hogy fideszes fan lenne,de ha majd ebben a minőségében és stílusban szólal meg,akkor elküldöm oda,ahova való.
wagabund
..."Hargitay szerint Hosszú Katinka eredményei közepesek"...

ennek a (most már csak)megmondó embernek sem a szellemi, sem a fizikai adottságai nem érik el az elégségest(sem)..mindenesetre megmond...Remélem Hosszú megmutatja, hogy nem hargitay fújja a passzátszelet...
Micike
@wagabund: Hargitay nem fújja a passzátszelet sehonnan, egyszerűen csak ismeri a világ úszósportja krémjének az időeredményeit és ezek között Katinka eredményei tényleg közepesek. A VK versenyek csak pénzkereseti lehetőségek, Tusuppal is pénzszerzési forrásnak és edzésnek titulálták a mindig gyenge mezőnyben, ahol a legjobb úszók, pl. az amerikaiak nem indulnak, mert ha pénzdíjas versenyen részt vesznek, elveszítik az egyetemi ösztöndíjukat.
Nehogy már azt nagy eredménynek tartsd, hogy most szeptemberben a dohai világkupa-versenyen 200 pillangón mindössze négyen indultak, és közülük is csak hárman értek célba, mivel a hazai versenyzőt, Laila Kaled Radit (lehet, hogy ő volt az uszodában a portás) kizárták. Ebben az izgalmas mezőnyben Hosszú győzött Jakabos előtt. Hűűű és ha. Ez már a aztán a teljesítmény :D:D:D
papa.49
@wagabund: @volvós: Én is úgy vélm a Haresnak savanya a szőlő, ha igaz hogy ezek CSAK pénz szerző versenyek vajon miért nem indul rajtuk más is ...Ha majd az igazi megméretésen is elhasal lehet erről beszélni, de addig ne mondjon a ,,kapitány,, ilyeneket ...
wagabund
@papa.49: aztán év végén meg az ilyen hargitay félék fanyalognak, hogy a mohó Hosszú mennyi pénz kaszált...(még véletlenül sem ejti ki a büdös száján, hogy összeúszott)..
a szövetségi kapitány is örülne, ha a többi úszópalánta is ezeken a világkupa versenyeken szerezne tapasztalatot...ha nyer valamelyik, az már csak hab a tortán...dehát valamiért nem akaródzik jelentkezni sem..
wagabund
@Micike: igen, így is nézhető...

én is követem a vk-kat, láttam azt a dohai szégyent is...hogy csak négyen indultak, abból egy majd' belefulladt? ..(vicceltem) erről nem Hosszú tehet. ha ő nem lenne, akkor lenne más magyar (vagy nem?)

okos hölgy vagy, remélem nem veszed magadra ezt a népi bölcsességet, ami pont a hargitay beszólására igaz: -a kutya ugat, a karaván halad...
Eladott Ország
"Hargitay András reméli, magára talál Katinka." Savanyú a szőlő...te tetű
ittott
Anyáddal foglalkozz mocskos Fideszbérenc. Ilyen mértékű személyes válság után örüljünk, hogy nyer. és nem az eredménye a fontos, hanem hogy nem adja fel. És úton van oda, ahová Te ganyé soha el nem jutsz.
Eladott Ország
@durbincs: Már az úszóknál is ott tartunk, mint az újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratáknál, amikor Hofi azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!"
idppp
Hargitay az egykor kiváló úszó, csak lejáratja magát evvel a savanyú a szőlő dumájával! Minden szavából süt a gyűlölet, egyértelműen ellendrukker, nem a magyar érdek, hanem Katinka bukása számára a siker! Undorító, szar ember lett belőle, sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.