Első győzelmét szerezte a magyar csapat a labdarúgó Európa-liga csoportkörében.

A Vidi FC két vereség után a PAOK vendégeként aratott 2-0-s sikerével csütörtökön megszerezte első győzelmét a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, így reális esélye maradt arra, hogy az első kettő között végezzen és ezzel kiharcolja a továbbjutást.

2-0-ra győzött a Vidi FC a görög PAOK ellen

Fotó, címlapi kép: MTI/Kovács Tamás

A székesfehérvári együttes Huszti Szabolcs góljával már a 12. percben előnybe került egy nagy védelmi hibát kihasználva, majd közvetlenül a szünet előtt egy szögletet követően Stopira fejelt a görögök kapujába.

Az L jelű négyest a Chelsea hibátlan mérleggel, azaz kilenc ponttal vezeti, mögötte viszont a Vidinek, a PAOK-nak és a fehérorosz BATE Boriszovnak is három-három pontja van. A magyar bajnok a november 8-i negyedik fordulóban a PAOK-ot fogadja a Groupama Arénában.

A 444 cikke szerint a meccset a helyszínen tekintette meg Orbán Viktor miniszterelnök és Garancsi István, a Vidi FC klubtulajdonosa.

(MTI, 444)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hány migráncs volt a csapatba. Mert leginkább értünk harcolnak olyan eredményesen, hogy az országot is velük kell szívatni. Ha focizol magyar vagy. Megvagyok teljesen zavarodva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.