A Puskás Akadémia alapítója, Orbán Viktor miniszterelnök meghívására Felcsútra is ellátogatott szombaton Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, aki a budapesti birkózó-világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra – olvasható az intézmény honlapján.

A pfla.hu beszámolója szerint a Pancho Aréna előtt Orbán Viktor fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek a "pincétől a padlásig" megmutatta a létesítményt. Körbevezette vendégét a nemrég átadott sport- és konferenciaközponton is.

Orbán Viktor rangos vendégnek dicsekedett a felcsúti stadionnal

Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta Orbán Viktor szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről – olvasható a cikkben. A NOB elnöke beszélgetett a Puskás Akadémia növendékeivel és dolgozóival is – írták.

(MTI)

Fotó: MTI/Puskás Akadémia

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ja, csak Bachnak?
Ceausescura, vagy putylerre tippeltem volna a cím alapján.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@bakcsubakka: Hofi Gézának volt egy műsora a Hofisszeusz , abban hangzottak el a következők ( a képzelt riport a Studio 1983 ból ) Az riporter megkérdi Kiskőrös utcáján egy sráctól , kisfiam ismered Petőfi Sándort?

A fiú némán néz ki a fejéből .
Riporter : Azért csak tudod ki volt?
A fiú ugyan olyan üres nézéssel hangtalanul .
Riporter : Aztán mi leszel ha nagy leszel ?
A fiú arca felragyog és azonnal vágja rá: futballista .
Commenter
@kokopelli: "Scheiße Mensch" lesz az. Én nem is Mensch-nek hanem Scheisskerl-nek mondanám. Nincs Zischlaut a billentyűzetemen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.