A Kóka 20 éves átlövőjét térdelték meg olyan szerencsétlenül a Százhalombatta elleni meccsen, hogy jobb veséjének nagy részét ki kellett operálni.

A Kóka női kézilabdacsapatának átlövője, Szalkai Adrienn szenvedett súlyos sérülést nemrég a Százhalombatta elleni Pest megyei meccsen. 

Szétrúgták a veséjét, 11 év után felhagy a kézilabdával – vizsgálat indult

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A 20 éves lányt olyan szerencsétlenül térdelték oldalba, hogy a jobb veséje nagy részét ki kellett operálni, jelenleg is még az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben fekszik – írj a Bors.

A 20 éves átlövő úgy döntött, abbahagyja a versenysportot.

A második félidő felénél igyekeztem feltartóztatni a vendég százhalombattaiak rohamát, amikor egyik játékosuk oldalról érkezve a bordám alatt a térdével erősen megrúgott

- mesélte a lapnak Adrienn, akinek eddigre má az egyik szeme is bevérzett, amikor az egyik támadásnál a szemébe csaptak.

Fájdalmamban ordítottam, miközben hallottam, nem mozdítanak el fekvő pozíciómból azért, mert attól tartottak, hogy súlyos belső sérülést szenvedtem. Fél óráig feküdtem mozdulatlanul a pályán, mielőtt a mentők elszállítottak. Azt sose felejtem el, hogy a battai lányok sürgették a csapattársaimat, vonszoljanak már le, hadd folytatódjon a meccs, mert nincs kedvük későn hazaérni.

A lap szerint Adriennt két órán keresztül műtötték, a három részre robbant jobb veséjének nagy részét ki kellett operálni. 

Az eset következményeként eldöntöttem, hogy tizenegy év után abbahagyom az aktív spor­tot, a jövőben csakis gyógymasszőri tanulmányaimnak, a hivatásomnak élek

- tette hozzá az átlövő szomorúan.

A Pest Megyei Kézilabda-szövetség teljes körű kivizsgálást ígért az ügyben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
örökös eltiltás a tettesnek. agresszív állat.
vacsi
Ezt a lányt nem "szerencsétlenül oldalba térdelték", hanem szándékosan okoztak sérülést neki! Nagyon nem mindegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.