A multifunkciós csarnokban a röplabdaháló rögzítő rúdja fölött kipúposodott a jég, a bírók ezt veszélyesnek találták. Jéghiba miatt elmaradt a budapesti Négy Nemzet Tornája jégkorongtorna magyar-dél-koreai mérkőzése. A két csapat meccsére kilátogató 1823 néző így csak a válogatottól visszavonult három jégkorongozót, Budai Krisztiánt, ifj. Kovács Csabát és Vaszjunyin Artyomot köszönthette, majd 25 perccel a tervezett kezdés után "szép volt, fiúk" kiáltásokkal búcsúztathatta a magyar csapatot, amely egy percet se játszott, viszont a bemelegítés alatt kitörte a pálya egyik üvegtábláját.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi szép volt fiuk

Hiába no ez egy unortodox sport-nagyhatalom

Tengett a „szép volt fiúk”, pedig akár a „szép volt Fiuk” is zenghetett volna, gúnyból.
Repkednek a milliárdok a különféle beruházásokra és eseményekre, s mindeközben a tisztességes hétköznapi munkára nem igazán marad figyelem. Igaz több jel szerint pénz sem nagyon.
A legújabb „baki”. „Jéghiba miatt elmaradt a budapesti Négy Nemzet Tornája jégkorongtorna magyar-dél-koreai mérkőzése. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.