A hírek szerint az úszónő nincs egyedül, egy civil férfi a párja.

Hosszú Katinka egyik barátja a Hot! magazinnak elárulta, Dudás Dániellel sincs már viszonya, rájöttek ugyanis, hogy nem egymást keresik, ettől függetlenül jó barátok maradtak. A lap informátora szerint Katinka egyáltalán nem szomorkodik: egy civil férfi az úszónő új párja.

„Egyelőre nem akarja túl közel engedni magához az udvarlót; ez érthető is, nem szeretne ismét csalódni. Ráadásul még tart a válóper is”

– mondta a Hot!-nak a barát, hozzátéve: az úszónó újra boldognak tűnik, megállás nélkül a kedveséről beszél.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy that the sun is out! Have a lovely day! De jó, hogy süt a nap! Szép napot!

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A Blikk szeméje szerint Katinka nem költözik össze új párjával, testvérével, Ádámmal él együtt egy Budán, és úgy tűnik, nagy az egyetértés közöttük. A szüleik nagyon jónak tartják, hogy a két testvér támogatja egymást a sportban és a magánéletben is. Ádám a kosárlabda szerelmese, de nővérét az úszóedzésekre is gyakran elkíséri.

„Megnyugtató, hogy a gyerekeim mindenben támogatják egymást, mindig számíthatnak a másik segítségére. Egy házban élnek, rendkívül szoros a kapcsolatuk. Biztonságban tudhatom őket” – mondta a lapnak Hosszú István, Katinka édesapja.

Cikk- és és címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(Blikk)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kimberliska
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Edmond Dantes
Nem irigylem az új palit,sok mindenért sem,de főleg azért nem,hogy neki nem futni,hanem úsznia kell a nő után.Pár hét és kopoltyúja lesz,még ikrákat is fog rakni.Majd aztán őt is partra dobja az aranyhal,hogy kereshessen magának egy másik új pikkelyest.
wagabund
a válóper miatt nem vállalhatja fel a (új)párját Katinka...Tusup csak arra vár, hogy okkal perelhesse Katinka vagyonát...az pedig nem aprópénz...és az ráadásul Tusup apjának a bankjában van letétben. Tehát marad a diszkréció...
Rockxy
Az új fiú nem katona, hanem civil.
Fontos lenne még, hogy ne tudjon úszni.
Bár lehet, hogy a setup se tudott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.