Hosszú Katinka két amerikai úszótársával közösen beperelte a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetséget, a FINA-t.

A háromszoros olimpiai bajnok magyar klasszis, valamint Andrew Michael és Tom Shields azért fordul jogorvoslathoz, mert a FINA nyomására az Olasz Úszó Szövetség végül lemondta a december 21-re tervezett torinói versenyét, amelyet a sportágat irányító szervezet nem ismert el, s többek között eltiltással fenyegette meg azokat a versenyzőket, akik az eseményen rajthoz állnak.

Háború: Hosszú Katinkáék beperelték a nemzetközi úszószövetséget

A sportolók két kaliforniai ügyvédi irodán keresztül adták be keresetüket, amiért szerintük a FINA megsértette az amerikai trösztellenes szabályokat.

"Mindig az volt a vágyam, hogy az úszást abba az irányba tereljem, ahol a versenyzők a partnerei az irányító szervezetnek, nem a bábjai"

- idézte Hosszút a hivatalos beadvány.

Hosszú keddtől a "FINA-szervezésű" rövidpályás világbajnokságon versenyez a kínai Hangcsou városában.

(MTI)

(Fotó: Iron Lady/Instagram)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Ez érdekes per lesz...ebbe Hosszú és társai bátran beleálltak...a FINA most néz, hogy jól látnak-e? mert valami papír jött, hogy perelve vannak alkalmatlanság címén...
Teresinta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
karma1
Szerintem jol tettek, ha perelnek. Plane, hogyha ez nincs benne a mukodesi szabalyzatukban, akkor remelem, hogy a FINA huzza a rovidebbet.
karma1
@Teresinta: menj az edesanyadba, ahonnan egyenesen idejottel az ezer neveddel, Legalabb tanulj meg magyarul, te rohadt pedofil
Micike
@karma1: De benne van a működési szabályzatukban, Katinka meg most elesett pár dollár kajapénztől, pereljen is mert még éhen hal, aztán nem futja neki egy vasárnapi reggelire. :)))
www.facebook.com/katinkahosszu/photos/a.547966528610660/2295208583886437/?type=3&theater
karma1
@Micike: Tudod, ami az egyszeru embereknek mondjuk a Ganz-Mavag esztergalyosmuhelye reggel hattol kettoig, az a Katinkanak az uszomedence Phenjanban, Los Angelesben, Barcelonaban vagy Kolnben, vagy ahol eppen egy verseny indul el - neki nem hozza a penzespostas a havi jovedelmet minden honap 3-an, (vagy akarmelyik napjan), mert neki ebbol kell megelnie. Ezert dolgozik.
Ha benne volt a szabalyzatban - tenyleg??? - akkor miert allt bele ket amerikai ugyvedi iroda is az ugybe es meg ket masik amerikai versenyzo? Gondolod, hogy az amcsi ugyvedek arrol hiresek, hogy e'lbo"l egy vesztes ugy melle allnak?
Nem hinnem.
Katinkat nem muszaj szeretni - valoban neha eleg furcsa a stilusa - de mint magyar versenyzo, es kivalo elsportolo, az erdemeit nem lehet elvitatni - vagyis sem irigysegnek, sem intrikanak nincs helye a szemelyevel kapcsolatban. - legalabbis a kozvelemenyben.
Otthon a 4 fal kozott meg mindenki mondjon ra, amit akar. Ettol o meg kivalo magyar elsportolo.
Vagy lehet utana csinalni, ugyanigy teljesiteni, de megneznem, ki csinalna utana ugyanezt, penz nelkul...
wagabund
@Micike: asszem te oly' buta vagy, hogy felesleges mégegyszer elolvasnod a hírt...mert az irigység elvakít...
wagabund
Dec. 11.-étől úszó vb Kínában...Sajnos nem tudom Hosszú ott lesz-e?
Ludmilla
ez egy botrányhős... egyre ellenszenvesebb
wagabund
Hosszú kedden két számban érdekelt, de a fiúk sem tétlenkednek.

11.-én 12-től közvetítik az ott már esti versenyeket.
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancso segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkélatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.