Az augsburgi menekültszálláson játszódott le és jelenleg már öt feltételezett tettes várja előzetesben a vizsgálatok végét. Mind az öten 17 és 20 év közötti afgánok. már öt fel­té­te­le­zett tet­tes várja elő­ze­tes­ben a vizs­gá­la­tok végét. Az ese­mé­nyek egy része az augs­burgi me­ne­kült­szál­lá­son tör­tént. Ami a nőkkel szembeni erőszakos cselekedeteket illeti, a német Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) 2017-es összesített adatai szerint az első helyen a tunéziaiak állnak, őket a marokkóiak és az afgánok követik. Egy meg nem nevezett 15 éves iskolás lány az afgánok legutóbbi áldozata – írta a Merkur.de. Az eseményeknek nagy része

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
Csak a ripost meg as durbincs terjeszt álhíreket.
Sámannus
Csak ez az egy ok van arra, hogy a fidesz terrorizálja az országot? Basszus akkor inkább ezer afgán, mint egy kövér.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Mondod egész addig amíg a szines félmajmok nem a családoddal csinálják ezt!!!
Sámannus
A kettő között annyi a különbség, hogy az erőszaktevés itt már kilenc éve megvalósul.
Magyar erőszaktevők is voltak mindig. sőt ettől még van családi erőszak is, pedofília is amit a fiesz békésen lesajnál ez van köcsögisztánban védik a védhetetlent a papoktól kezdve a legharciasabb migráns ellenzőkig, a politika pedig békésen lefölözi a felemás gondolkodást.
Téged is szépen szopatnak úgy látom.
menekült
@durbincs: Te tényleg nagyon élvezed, ha ilyesmiről ír a lakájmédia. Ha már nem jönnek ide azok a nyavalyás migránsok, akkor legalább olvassunk róluk valami akármit, mindegy, igaz-e vagy nem?

És érdekes, hogy csak a lakájmédia vadászik hasonló hírekre, kínkeservesen találnak is néha ilyet de nagyon ritkán. Sokkal egyszerűbb saját nemzetiségű megerőszakolót találni minden országban, azokból van bőven, itthon is.

Még érdekesebb, hogy az ilyen híreket véletlenül se fedezi fel a szennylapod:
www.merkur.de/lokales/muenchen/stadt-muenchen/muenchen-ort29098/vermeintliche-vergewaltigung-von-15-jaehriger-in-muenchen-spektakulaere-wende-10411636.html
Merthogy ez arról szól, hogy nem volt igaz, hogy a 15 éves müncheni lányt az általa megnevezett menekültek erőszakolták meg, el is engedték őket azóta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.