A kormány kifizette egy rosszul gazdálkodó, gyenge eredményeket felmutató, az utánpótlásban cseppet sem sikeres csapat tartozását. Innentől kezdve eladósodhat bárki? Olyan sok tízmilliárdot dobált szét karácsony előtt a kormány, hogy kellett egy kis idő, amíg megtaláltuk a kiszórt támogatások közül a - najó, csak talán - legértelmetlenebbet. A döntés a sportra közpénzből bármikor bármennyit áldozni hajlandó Orbán-kormánytól is egészen furcsa. Annak ellenére, hogy ezt „a sportági fejlesztési koncepciók megvalósításál összefüggő feladatok támogatása" keretéből adta, nem beruházásra, csarnoképítésre, öltözőfelújításra, esetleg labda vagy mezvásárlásra adja, hanem a ceglédi kézilabdaklubnál felhalmozott tartozások eltüntetésére. Arról a Ceglédről van szó, amelyik úgy verte magát adósságba, hogy közben az eredményei pocsékok. Az ősszel 13 meccsből 10-et elveszítettek és csak hármat nyertek meg. A 14 csapatos NBI-ben a 12. helyen állnak. Arról sincs szó, hogy azért szerepelnek...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért van olyan aminek bármi értelme is lenne???
lusta
Az a baj egyesekkel, hogy valamilyen értelmet, logikát keresnek, holott ebben az országban minden az ilyen emberekre nincs szükség.
CsipkeRózsa
Itt nem kezdenek el vizsgálódni, ki a hiány kialakulásának a felelőse, csak a kórházakra vonatkozik, hogy a rossz gazdálkodás az oka, ha hiányuk van? Persze, a kórházak hiányát nem is akarják rendezni.
Borsodi
A foci szeretete mindenek előtt,emberek éhezhetnek megfagyhatnak külföldre menekülhetnek,kórházakban hallhatnak,nem számít.Hajrá Magyarország éljen a foci,csak pár év múlva ki rúg labdába ha így fogyunk.
kokopelli
@Borsodi: de,ha legalább lenne foci! A hülye nyugaton minden szezon megkezdése
előtt egy be kell adni egy pénzügyi tanulmányt,hogy képes-e az egyesület anyagilag a
szezont akadályok nélkül végigjátszani!(Adósság,bevétel,játékosok fizetése,a stadion
üzemeltetése,minden ami pénzbe kerül ,mert a szezon közbeni törlés fellbillenti az e-
gyensúlyt! Miért is megy OTT a foci?...hát azért mert ésszel csinálják!
súlyt stb..stb)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.