A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden megváltoztatta az Újpest FC-re korábban kirótt, egy mérkőzésre vonatkozó, zárt kapus ítéletét, így ott lehetnek a nézők februárban a Ferencváros elleni bajnoki rangadón.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a testület ugyanakkor az eredetileg kiszabott, egymillió forintos pénzbírságot megduplázta.

Mégsem lesz zárt kapus az Újpest-Ferencváros rangadó

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A fegyelmi bizottság december 18-án döntött úgy, hogy az Újpest soron következő hazai találkozóját az OTP Bank Ligában nézők nélkül kénytelen megrendezni, mivel tíz nappal korábban a címvédő MOL Vidi FC újpesti vendégjátéka alkalmával a klub megsértette a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírásokat, szurkolói pedig obszcén kifejezéseket kiabáltak, nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használtak, másokat etnikai hovatartozásuk alapján becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartást tanúsítottak, ami másodszor fordult elő a bajnokságban, továbbá nézőtéri rendbontás is volt.

Az Újpest február 9-én, a 20. fordulóban fogadja az ősi rivális, jelenleg éllovas Ferencvárost.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Így sincs néző, ha még innen is kizárják a nézőket 5 fő/ meccs átlag jön ki ))))))))))))))))))))
namihami
Helyes. Ez egy jó döntés.
A hosszú téli szünet miatt a két csürhe mostanra ki van éhezve egy kiadós verekedéssel kombinált tömegközlekedési jármű-szétverésre és az ehhez kapcsolódó "" Szép magyar anyanyelvünk"" bemutatóra. A stadion és környéke is megérett már egy alapos felújítás lehetőségére.
Hát, íme...
papa.49
@namihami: Egy futással kombinált ,,svédtorna,, kinéz ott ))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.