Emiliano Sala, a Cardiff City focistájának holttestét találták meg a tengerbe zuhant repülőgép roncsában – közölte a dorseti rendőrség.

Távirányítású eszközzel hozták fel a sztácfocista holttestét a tengerből

Emiliano Sala argentin labdarúgót, a Nantes volt játékosát ábrázoló kép a gyepen a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Nantes – Saint-Etienne mérkőzés előtt a nantes-i La Beaujoire Stadionban 2019. január 30-án. Az új csapatához, a walesi Cardiff Cityhez utazó Sala kisrepülőgépe 2019. január 21-én eltűnt a La Manche-csatorna fölött.

Az argentin játékost szállító repülő január 21-én tűnt el a La Manche csatorna fölött – idézi fel a történteket a BBC. A gép a franciaországi Nantes-ból Cardiffba tartott. Arról, hogy a roncsok között talált holttest Salaé lehet, már csütörtökön este jelentek meg híradások. Ezt most a halottkémi jelentés erősítette meg, ugyanakkor a kisgép pilótájának tetemét még nem találták meg – a kisrepülőn mindössze ketten utaztak –, ráadásul a rossz idő miatt a gépet sem tudták kiemelni. Sala holttestét távirányítású eszközzel hozták a felszínre.

(nepszava.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/EDWARD BOONE

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Fincsi kis történet. 15 millió euro a kár. A Nantes ezt akarja bevasalni a kisgép tulajdonosokon.
Desischado
Nyugodjon békében. Szegény, olyan fiatal volt még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.