Az éllovas Ferencváros 7-0-ra kiütötte szombaton a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában. A hazai együttesben három játékos is két gólt szerzett.

A Ferencváros azonnal magához ragadta a kezdeményezést, de hiába dolgozott ki helyzeteket, a vezetést csak a 27. percben szerezte meg Gorriaran révén.

A DVTK elsősorban a védekezésre koncentrált, viszont bátran indult kontrára, Prosser előtt két lehetőség is adódott. A hazaiak a 32. percben büntetőből növelték előnyüket – Varga Roland volt az ítéletvégrehajtó –, amivel sikerült megtörniük az addig lelkes diósgyőrieket, akik a szünetben már háromgólos hátrányban voltak.

A Fradi szó szerint kivégezte a Diósgyőrt a pályán

A házigazdák a második félidő elején két perc alatt két gólt értek el: előbb Varga, majd Szignyevics szerezte meg fejjel második találatát.

A Ferencváros lendülete tovább tartott, a 67. percben pedig létszámfölénybe is került: Karan buktatta a legmozgékonyabb hazai játékost, Petrjakot. A végjátékban a csereként pályára lépő Lanzafame is duplázott, végképp gólzáporossá téve a hazai sikert.

A Ferencváros sorozatban negyedszer győzte le a diósgyőrieket – harmadik alkalommal otthon –, ezeken a találkozókon a gólkülönbsége 19-2.

A DVTK-t az egy héttel ezelőtti, 5-0-s újpesti vereség után ismét padlóra küldték.

A ferencvárosi együttes pályaválasztóként immár 32 találkozó óta nem kapott ki a bajnokságban.

(MTI)

(Fotó: m4sport.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
9 hónapja avatták a 13 milliárd közpénzből épített stadiont Diósgyőrben.
Legutóbbi két bajnoki mérkőzésükön 12 gólt kaptak!
Elgondolkozom, ha nem ebben a minden igényt kielégítő komplesszúmban készülnek fel a havi milliókat kereső dédelgetett ifjak, akkor két meccs 30 kapott gól lett volna?
Mert akkor azt mondom, hogy igen, szükség volt minden magyar adófizetőnek 28 800 forintot áldozni erre a 20-22 aranylábú többségében külföldi játékosra.

Ja, hogy ebben a 28,8 ezer forintban nincs benne a játékosok, vezetők által zsebre tett tetemes összeg, a stadion fenntartási, üzemeltetési költségei??
Nem kell félteni őket, orbán nem fogja elengedni a kezüket (hogy az árokpartról az árok mélyére csússzanak), majd az adófizetők TAO pénzéből minden kérésüket teljesíteni fogja.
kolnidre
A Diósgyörnek akkor lenne esélye a bentmaradásra,ha a hátralevő összes mérkőrésűket a Honvéd ellen játszanák.
arcmás
@silber13: Ha szépen írtam volna ugyanazt jelentené.

Azért, mert Orbán szereti a focit, nehogy már ráerőltesse egy egész országra a saját mániáját a kedves vezető!
Ezeknek - a focistáknak - semmi hasznuk, csak közpénzégetés.
Rögbi - arra sokan kimennének olcsóbb stadionokba is.
De Orbán a focit szereti, ezért mindenkinek azt kell szeretnie.
Meg anyád!

Primitív buta parasztok klubja lett Magyarország!
arcmás
@silber13: Igen, tudok gyűlölni. megtanítottak rá.
Csak éppen nem azokat gyűlölöm, akiket a rendszer szeretne, hanem a gyűlöletet generáló rendszert gyűlölöm - sokkal jobban.
arcmás
Amúgy sportot nézni beteg...
SPORTOT NÉZNI???!!! Ez beteg!
Nézzen sportot, Orbán apja, és Orbán - a két beteg.
silber13
@arcmás: De mégis mit vársz egy "homo unius libritől" aki mellesleg az ország miniszterelnöke? És meggyőződésem, hogy egy regényt el em olvasott, uramm bocsá, angversennyre nemm jár, a Zeneakadémián is csak a "Csodazongora" (!!) bemutatóján jjelent meg, közönyös képpel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.