A dobogós helyekért küzdő Budapest Honvéd szombaton háromgólos győzelmet aratott középmezőnyhöz tartozó vendége, a Paksi FC felett a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A mérkőzés első szakaszában a vendégek birtokolták többet a labdát, de mezőnyfölényük meddőnek bizonyult, veszélyeztetni egyáltalán nem tudták a kispestiek kapuját.

A Honvéd aztán váratlanul vezetést szerzett a 150. bajnoki találkozóján szereplő Holender találatával. A gól jót tett a mérkőzésnek, mert a paksiak magasabb sebességi fokozatban kapcsoltak, mégis a fővárosiak növelték előnyüket a duplázó Holender révén, aki jubileumát így azzal ünnepelhette, hogy utolérte a góllövőlista élén a ferencvárosi Davide Lanzafamét.

A folytatásban biztos vezetése ellenére a Honvéd támadott többet, amely meghozta eredményét, a harmadik gól tulajdonképpen végleg eldöntötte a három pont sorsát. A hátralévő időben a hazaiak visszahúzódtak, így a paksiaknál volt többet a labda, de helyzetet csak elvétve alakítottak ki, a kevés lehetőségük alkalmával pedig Gróf védett, így az eredmény már nem változott.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.