Fának csapódott az egyik versenyzőpáros autója a hétvégi Veszprém-ralin, a pilóta még ki tudott szállni a gépből, de a navigátor benn ragadt, őt a nézők mentették ki az akkor már lángoló autóból.

A Race1.net Hungary Facebook-oldalán megjelentek szerint nem volt izgalomtól mentes a hétvégi Veszprém-rali (rally/rallye), ugyanis az egyik versenyzőpáros autója a fák közé vágódott és ott nekicsapódott az egyik fának.

Nézők mentették a Veszprém-ralin a kigyulladt autó pilótáját és a navigátort

Fotó: Race1.net Hungary Facebook-oldala

A kocsiból a pilóta még ki tudott szállni, de összeesett a gép mellett, a navigátor ellenben súlyos sérülésekkel beszorult a járműbe, ami lángra kapott. 

A navigátort az odaérkező nézők szabadították ki puszta kézzel a kocsiból, valamint a sérült pilótát is arrébb vitték az egyre inkább lángoló roncstól. 

A futam hivatalos oldalán az szerepelt, hogy a "Rallye2 mezőnyének első párosa, a 201-es rajtszámú Neukirchner András-Pardi Kata kettős a nyitó, kislődi szakaszon balesetet szenvedett. A pilóta és a navigátor is súlyos sérülésekkel kórházba került."

Race1.net Hungary

Köszönjük szépen az összefogást! Jelentkeztek az érdekeltek, most történik éppen a sérültek és családtagok részéről a kapcsolatfelvétel a mi HŐSEINKKEL! MERT AZOK!️ Elmeséltek mindent, de ebből csak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.