A 9. etapon Impey nyert szökésből, nem is igen volt üldözés. 16 percet kapott a főmezőny.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a derék szerző a szakértelem-beli hiányosságai mellet most a bornírt ócska rosszindulatát is megcsillogtatta. A versenyben vezetőt fikázza, hogy ennyire elengedte a szökést. Aki már látott többnapos versenyt egyszer is, s nem teljesen hülye a témához, az tudja, hogy nem az élen állónak kell támadnia!!! =))
Egyébként ha fikázni akar valakit akkor Sagant tehetné, aki tök utolsó volt! =))
RonaGyuri
A hozzáértés hányát jól árnyalja a tömény rosszindulat

A derék index.hu Gábor Zsazsának véli a TdF-t

A híres magyar származású színésznő egyik híres mondása „Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam”, nos a portál kevés igazat ír a világ legnagyobb bringa-versenyéről. Egy újabb gyöngyszem a tegnapi etapról szóló beszámoló, amit „Tour de France: nyaralós szakaszt tartott a sárga trikós
” címmel hozott.
A derék szerző a szakértelem-béli hiányosságai mellet most a bornírt ócska rosszindulatát is megcsillogtatta. A versenyben vezetőt fikázza, hogy ennyire elengedte a szökést. Aki már látott többnapos versenyt egyszer is, s nem teljesen hülye a témához, az tudja, hogy nem az élen állónak kell támadnia!!! =))
Egyébként ha fikázni akar valakit akkor Sagant tehetné, aki tök utolsó volt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.