Az előzetes tervekhez képest négyszer, ötször volt drágább a 2017-es budapesti vizes vébé. Az újról egyelőre becslés sincs. És még az is lehet, hogy a Duna Aréna helyett máshol lesz a központi helyszín. Emlékeznek arra, amikor kiálltak a budapesti, 2017-es vizes világbajnokság szervezői és fillérre lebontva, szerződéseket megmutatva részletesen beszámoltak arról, mire mennyit költöttek?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jó-jó van firkászi szabadság, na de ekkora???

A derék 444.hu cikkben reagált a hírre, hogy 2027-ben újra mi rendezünk vizes VB-t

A „El sem számoltak az előzővel, máris beleugrottunk egy újabb vizes világbajnokságba” című írás alapvetően jó-szándékú írás. Azonban egy idő után átmegy … na jó legyünk udvariasak és mondjunk naivat!!
Így ír: „talán bizonyíthatta volna a közvélemény számára, hogy a nagy sportesemények, és a végső cél, az olimpia a NER számára tényleg annyira fontos, hogy nem akar irdatlan pénzeket lehúzni belőle. ”!
Na kérem szépen itt valami félrement, de nagyon. Őfeneségének és bandájának egyáltalán nem az olimpia fontos, hanem a lehetőség arra, hogy irdatlan pénzeket húzzanak le belőle! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.