Mint korábban megírtuk, szexuális zaklatás miatt letartóztatták a koreai rendőrök Kenderesi Tamást, a kvangdzsui vizes vb magyar csapatának egy résztvevőjét.

Reagált a Magyar Úszó Szövetség Kenderesi Tamás szexuális zaklatási ügyére

A 22 éves, olimpiai bronzérmes úszó állítólag egy 18 éves lányt zaklatott egy északai klubban, a kvandzsui vizes vb helyszínén.

Kenderesi ügyében közleményt adott ki az úszó szövetség – vette észre a 24.hu:

A Magyar Úszó Szövetség a koreai magyar nagykövetség munkatársaival együttműködve mindent elkövet annak érdekében, hogy kétséget kizáróan tisztázódjék, jogosak-e a Kenderesi Tamás ellen felhozott vádak.

A vizsgálati szakaszban a magyar válogatott tagját megilleti az ártatlanság vélelme, ugyanakkor ha hivatalosan igazolást nyer vétkessége, úgy a MÚSZ a szövetség fegyelmi bizottságát fogja felkérni a további lépések megtételére.

A Magyar Úszó Szövetség elítél mindennemű, az emberi méltóságot sértő cselekedetet, a magyar úszóválogatott tagjaitól pedig mindenkor a nemzeti színekhez és a sportág hagyományaihoz méltó magatartást követel meg. Ezen elvek megsértői az elkövetett vétség súlyának megfelelő büntetésre számíthatnak.

- olvasható a reagálásban.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
...hát nem tudom...valószínű, hogy jónéhányan jártunk már éjszakai klubban, és nem lepőődtünk meg azon, hogy jónéhány szingli lány is iszogat, táncol, néz ki a fejéből...
Ha az evolúció jótékony szervezésében kanos is a mulatozni óhajtó férfiember, az minden bizonnyal bepróbálkozik...

Én azért drukkolok a honfitársamnak, hogy derüljön ki, ő csak bút ment felejteni, nem is tudja, ki is az a fínom hölgy, aki talán gazdagabb yenki turistának nézte...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Érdekes, a hatalom és a szövetség Kenderesit menti, mert "csak" egy táncoslány az aki feljelentést tett ellene. A hamis vádak alapján zaklatással vádolt két olimpikont nem sietett a szövetség és a hatalom menteni amikor kellett volna. Szerencsére tisztázták magukat, a rágalmazó és családja hallgat.
Cincinntatus
SÁMUEL MÁSODIK KÖNYVE a Bibliában leírja, hogy még maga szent Dávid király is bűnbe esett, amikor a palota tetején napozva véletlenül meglátta a szomszédban meztelenül fürdőző szépséges Betsabét, aki akkor a hettita katonatiszt, Úriás felesége volt.

Dávid király magához vitette őt, ő pedig vele hált.

Azután levelet írt Dávid Jóábnak a hadsereg parancsnokának. Ezt írta a levélben: Állítsátok Úriást az arcvonalba, ahol a leghevesebb a küzdelem, azután húzódjatok vissza, hogy levágják, és halálát lelje!
Így történt a város ostrománál, hogy Jóáb Úriást arra a helyre állította, amelyről tudta, hogy ott kemény harcosok állnak.

Amikor kitörtek a városbeli férfiak, és megütköztek Jóábbal, néhányan elestek a hadinépből Dávid szolgái közül. Meghalt a hettita Úriás is.
A szépséges Betsabé megözvegyült, szent Dávid király pedig feleségül vette a szépséges Betsabét.
Commenter
Van az éremnek másik oldala is: a közhiedelemmel ellentétben a zaklatás mindkét nemet érintheti, a tabutémáról Robert Merle írt Védett férfiak c. regényében.
görbetükör
@Commenter: No persze, akár a családon belüli erőszak.
Csak éppen melyik is a sokkal gyakoribb?
advocat
Szerintem nem az a gond, hogy hozzáért a seggéhez. A csaj meg várta az összeget! Mondjuk nagy tömegben (diszkó) ez azért előfordul.Esetleg véletlenül is. Szóval Tamás! A gond, hogy símán elmentél. Mondtál volna egy megfelelő összeget!!! Mert ott ez is szokás. Lehet.
teuton
@Cincinntatus: Ja, ERRE a kereszteny kulturara hivatkozik Orbanc es ezert lett az alkotmany a keresztenyseggel kiegeszitve??? Szepen allunk! Mondjuk rögtön 3 lett a tizparacsolatbol megszegve! Bezzeg a muszlimok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.