Az ökölvívást is tejbe-vajba füröszti a kormány 2013 óta, hogy jól szerepeljenek az olimpián. A hárommilliárdos támogatás ellenére a szövetségben már attól rettegnek, hogy nemhogy érmes magyar nem lesz, de egyáltalán ki sem jut magyar bokszoló Tokióba.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Így nem okoznak csalódást az olimpián!

Az ökölvívás sem marad ki az értéket is nélkülöző pénz-zuhatagból

A 444.hu a hazai ökölvívás helyzetéről szóló cikke egy idézettel kezd, mely szerint : „Minden sportra fordított egy forint két forint megtakarítást eredményez az egészségügyben”! Ami inkább abban formában igaz, hogy minden a sportra fordított forinthoz, kettőt kell az egészségügytől elvonni!!
A cikk legfőbb mondandója, hogy a jelenlegi állapotok szerint: „jó esély van arra, hogy jövőre Tokióban nemhogy dobogón nem lesz magyar, de egyáltalán az indulók között sem, mert nem tudja kiharcolni az olimpiai részvételt. ”!
Nos ami azt illeti ebben is van ráció, így legalább nem fognak rosszul szerepelni az olimpián! =))
Qqberci
Rezsisziszit etetni kell, drága a pacal...
Commenter
Hogy okozhatna egy sportnemzet vezetője ahol a főváros is már szimplán sportfőváros csalódást bármelyik sportágnak, pláne a kormánynak kedves sportágaknak? Ha már megépült ez a sok stadion és valószínűleg a focisták sem fognak aratni Tokióban ahogy az atléták és a birkózók sem, akkor nyilván sokkal feleslegesebb lett volna odaadni ezt a pénzt az egészségügynek az oktatásügynek, ha már ezek sportolók ki sem jutnak, az embereknek, az orvosoknak se legyen jó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.