A Debrecen hazai pályán 4-1-re legyőzte a Kisvárda csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi játéknapján.

Bátor játékkal kezdték a mérkőzést a vendégek. Már a negyedik percben óriási gólszerzési lehetőség adódott Gosztonyi előtt, a csatár azonban kihagyta a helyzetet. Az első negyedóra végén a DVSC megszerezte a vezetést, egy lecsorgó labdát Szatmári öt méterről helyezett a kapuba.

Bő tíz perccel később növelte előnyét a hazai együttes, Varga Kevin szabadrúgásból csavart a jobb felső sarokba. Szinte azonnal, a frissítő szünetet követően Grozav találatával szépített a Kisvárda.

A hőség ellenére a második félidőben is jó iramú mérkőzést láthatott a közönség, a védekezéssel keveset foglalkoztak a felek, így mindkét csapat előtt több gólszerzési lehetőség adódott.

A Debrecen a félidő közepén Garba, a hosszabbítás utolsó percében pedig Pávkovics találatával végül magabiztos győzelmet aratott. A hajdúságiaknak ez volt az első mérkőzésük az új idényben, ugyanis a Ferencváros elleni találkozót az első fordulóból elhalasztották.

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Debreceni VSC-Kisvárda Master Good 4-1 (2-1)

Debrecen, 4540 néző, v: Andó-Szabó gólszerzők: Szatmári (13.), Varga K. (25.), Garba (62.), Pávkovics (94.), illetve Grozav (28.) sárga lap: Garba (8.), Ferenczi (56.), illetve Melnyik (12.), Kovácsréti (29.), Lucas (40.), Cukalasz (66.), Protic (84.)

DVSC:

Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Tőzsér – Varga K., Haris, Trujic (Csősz, 79.) – Zsóri (Szécsi, 59.), Garba (Adeniji, 88.)

Kisvárda:

Minca – Melnyik, Beriosz, Kravcsenko, Protic – Lucas, Cukalasz (Karaszjuk, 77.) – Hugo Seco (Sassá, 70.), Grozav, Kovácsréti – Gosztonyi (Tischler, 63.)

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.