A Ferencváros hazai pályán 4-0-ra kikapott a Dinamo Zagrebtől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának keddi visszavágóján a Groupama Arénában, így búcsúzott a sorozattól.

Lelépte a Dinamo a Fradit – kiesett a BL-ből

A Ferencváros – amely 5-1-es összesítéssel esett ki – az Európa-liga selejtezőjének negyedik körében folytatja szereplését az izraeli Makkabi Tel-Aviv vagy a litván FK Suduva ellen. Az első mérkőzést jövő csütörtökön idegenben, a visszavágót egy héttel később hazai pályán vívja Szerhij Rebrov vezetőedző csapata. A párharc győztese bejut a csoportkörbe.

Bajnokok Ligája, selejtező, 3. forduló, visszavágó:

Ferencvárosi TC-Dinamo Zagreb (horvát) 0-4 (0-1)

------------------------------------------------

Groupama Aréna, 19 356 néző, v.: Buquet (francia)

gólszerzők: Ademi (16.), Petkovic (47.), Olmo (55.), Gojak (79.)

sárga lap: Civic (24., 69.), Heister (89.), illetve Ademi (26.), Hajrovic (28.), Majer (91.)

piros lap: Civic (69.)

Továbbjutott: a Dinamo Zagreb, 5-1-es összesítéssel.

Ferencváros:

-----------

Dibusz – Lovrencsics G., Dvali, Blazic, Civic – Sigér, Haratin – Zubkov, Skvarka (Heister, 71.), Nguen (Varga R., 65.) – Szihnyevics (Boli, 84.)

Dinamo Zagreb:

-------------

Livakovic – Stojanovic, Dilaver, Peric, Leovac – Moro, Ademi (Gojak, 69.) – Orsic, Olmo (Situm, 84.), Hajrovic (Majer, 77.) – B. Petkovic

A telt házas mérkőzés első perceiben mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, az első negyed óra végén a spanyol Dani Olmo, a nyári U21-es Európa-bajnokság legértékesebb játékosának remek kiugratása után Ademi 11 méterről vette be Dibusz kapuját. A gól után a Dinamo maradt fölényben, a Ferencvárost ugyanakkor a 30. perc után több gólhelyzetet is ki tudott dolgozni, de az állás ennek a szünetig nem változott.

A fordulást követően szinte azonnal megduplázta előnyét a horvát együttes: Orsic beadását Petkovic továbbította a magyar csapat kapujába. Hét perccel később Olmo volt eredményes, ezzel végleg eldöntötte a továbbjutást. Az FTC Civic kiállítása miatt a 69. percben emberhátrányba került és komoly gólhelyzetet már nem tudott kialakítani, sőt, a riválisnál a hajrában a csereként beállt Gojak is betalált. Az utolsó percben a vendégek részéről Petkovic büntetőt rontott.

A Dinamo Zagreb a főtáblára kerülésért a norvég Rosenborggal találkozik.

Kép és szöveg: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
luiz
4-0... lehetet volna rosszabb is XD Ez van, a kutyánk kölyke, agyogy mondta egyszer egy ostoba rágcsáló
RonaGyuri
Az ön ls közámítás keveredett a bugyuta matyarkodással! =))
papa.49
Hiába a TAO milliárdok ez a magyar foci HAJÍTÓFÁT NEM ÉR !!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Bár nem határon-túli,

de a bugyuta matyarkodás nagyon megy neki

Mint tudjuk tegnap este (ahogy az egyik portál írta) „a Dinamo Zagreb átgázolt a Fradikán”, sőt nagyon simán és oda-vissza kétszer is (0:4).
Bár az előzetes hivatalos várakozások szerint gálára készültek, de szerintem várható volt. De hagyjuk most ezt, illetve ne hagyjuk, mert a csapat kiváló ukrán vezetőedzője Szerhij Rebrov azt találta mondani, hogy: „ez a mérkőzés talán jelzés, hogy még nem állnak készen a Bajnokok Ligájára”!!! TAAAALÁÁÁÁÁN??? =))
justhpeter
A horvátok kitömték a fradi nagy mellényét. Ennyi. A meccsprémiumot kérjük átutalni valamelyik gyermekkórháznak.
namihami
A Fradi elhitte a horvátoknak azt a tévedését, amivel egy hete kimentek a pályára. Még az is lehet, hogy szándékos altatás volt!?!?
Aztán ""Jönnek a csehsz...most a horvátok!"". ---és hazai pályán megszórták a Fradikát. Pusztán oktatási célból, hogy tudják meg, mire képesek egy bizonyos körben.
Látva a két csapat közötti különbséget, ha a horvátoknak 6kellett volna, akkor 6-ot rúgtak volna. Ez tisztán látszott a 11-esnél. Mire a fradista lekezelte volna a labdát, sokszor nem is volt már nála.
Ezek a fiúk lassúk, ötlettelenek, gólképtelenek--cserébe viszont hazai szinten extrán túlfizetettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.