Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint nem szégyen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában kiesni a Dinamo Zagrebbel szemben, amely jelenleg jobb erőkből áll, mint a Ferencváros.

Fradi-vezér a 4-0-ás vereség után: "négyből három félidőben egyenrangú partnerei voltunk a Dinamo Zagrebnek"
Fotó: MTI/Illyés Tibor

"A négyből három félidőben egyenrangú partnerei voltunk a Dinamo Zagrebnek, amely erősebb, mint a Ferencváros. Az ellenfél nagyon gyors volt, mind egyénileg, mind játéksebességben"

- mondta az M1 aktuális csatornán a sportvezető. Úgy vélte: a BL-főtábla eléréséhez szerencse kell az ő szintjükön, az Európa-liga csoportkörébe jutás viszont reálisabb, ettől pedig mindössze két mérkőzés választja el a zöld-fehéreket.

Orosz Pál külön köszönetet mondott a szurkolóknak, hogy a 4-0-s vereség ellenére tíz percen át éltették a csapatot a keddi mérkőzés után.

"Az utolsó selejtezőkörben már nincs könnyű ellenfél. Noha az első meccsen a litván Suduva idegenben nyert az izraeli Makkabi Tel-Aviv vendégeként, nem lefutott a visszavágó"

- mondta a lehetséges ellenfelekről Orosz, akinek bevallása szerint nincs kívánsága, hogy melyik riválist szeretné.

Orosz Pál leszögezte, akkor sem lesz további erősítés, ha a Ferencváros megnyeri a párharcot, és így szerepel a második számú európai kupasorozat csoportkörében.

A magyar bajnok jövő csütörtökön idegenben kezdi a párharcot, majd egy héttel később a Groupama Arénában fogadja ellenfelét.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a szurkolócsorda el is hiszi. A klub pedig tovább fejheti az állami emlőket, a hülye pedig fizeti nekik.
Az igazi kérdés:: meddig szopathatják még a népet? Ennyi pénz--a semmiért!
nezelodo
Én eddig azt hittem, a fociban góllal mérik az eredményt, nem a szöveges önértékeléssel! Vagy lemaradtam valamilyen illiberális játékszabály módosításról?
justhpeter
Orosz Pál O1G-vel és Kubatovval - Csányi Sándor közreműködése mellett - a magyar foci sírásói.
nezelodo
@justhpeter: A temetésen pedig dakota szokás szerint kötegszám szórják a sírgödörbe a húsz-ezreseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.