Ugyan a Bajnokok Ligája finoman szólva sem ennek a régiónak a játszótere, de a magyar klubcsapatok még a környező országokhoz képest is borzalmasan állnak, ha megnézzük a 2010 és 2019 közötti Bajnokok Ligája csoportkörök számát. Nekünk ez idő alatt egyszer sem jött össze, ellenben a régióban 10…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Édes Istenem csak azt ne!

Érdekes kimutatás az emút 9év sikereiről, pontosabban azok teljes hiányáról

A sportmanager-vagimarton.blog postjának „A Bajnokok Ligája továbbra sem a mi terepünk”, komoly aktualitása van. Lévén most, hogy a II. osztályban sikerült a pótvizsga, így a derék matyarkodó lelkendezés feledtetni próbálja – s a média úgy tűnik vevő (s egyben viszonteladó) erre – a tényt, hogy az elsőből igen simán kibuktunk.
„Ugyan a Bajnokok Ligája finoman szólva sem ennek a régiónak a játszótere, de a magyar klubcsapatok még a környező országokhoz képest is borzalmasan állnak, ha megnézzük a 2010 és 2019 közötti Bajnokok Ligája csoportkörök számát.” kezdi a mondókáját és beszámol róla, hogy „Nekünk ez idő alatt egyszer sem jött össze, ellenben a régióban 10 országnak, összesen 26 alkalommal sikerült eljutni a csoportkörig. És persze mérhetnénk magunkat Albániához, Macedóniához, vagy Lettországhoz is, akiknek szintén nem jött össze egy csoportkör sem”.
Nos a számok egyértelműek, de a végszó az nagyon mellément: „Na majd talán a következő évtized a miénk lesz. Csak egy kis pénz kellene hozzá…vagy inkább szakértelem?”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.