Hétfőről keddre virradóan hangpróbát tartottak az épülő Puskás Arénában, ami olyan jól sikerült, hogy a környéken lakók aludni sem bírtak. Most az üzemeltető magyarázkodik.

Magyarázkodik a Puskás Aréna – műszaki hiba miatt verték fel a környéket

Hétfőn este nyolc órától hajnali fél háromig a stadionból folyamatosan a német Rammstein zenekar Deutschland című száma szólt megállás nélkül, olyan nagy hangerővel, hogy még a környező lakásokban is tisztán hallatszott.

Az üzemeltető most a közösségi oldalon kért elnézést:

"A Puskás Arénából hétfőről keddre virradóra kellemetlen zaj hallatszott ki, melyet – a Kivitelező elmondása szerint – műszaki hiba okozott.

A Vállalkozó megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy hasonló eset többé ne forduljon elő.

Biztosak vagyunk benne, hogy a november közepére elkészülő, világszínvonalú Puskás Aréna és a körülötte lévő új, rendezett zöldfelület kárpótolni fogja a lakókat.

Az okozott kellemetlenségért a környező utcák lakóitól elnézést kérünk!"

Forrás: hvg.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ha kérem! Az erölködőkön általában szokik vanni egy hangerő potméter, ami biztosan ismeretlen dolog a próbát végzőknél...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ha kérem! Az erölködőkön általában szokik vanni egy hangerő potméter, ami biztosan ismeretlen dolog a próbát végzőknél...
Eladott Ország
Műszaki hiba? Meg a lónak a f@szát! Mert nincs sehol egy elektromos főkapcsoló, mi? Vajon Paks 2 avatásakor mi fog szólni, a csernobili örömóda harangzúgással?! Vagy már a harangot is ellopta a fidesz?! Ha műszaki hiba van, leverem a biztosítékot, és kész, nem szól a Rammstein.
silber13
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen nagyságú építménybe nem egy egyszerű erőlködöt raknak be, hanem komplett soksatornás keverő asztalt, amin minimum két forgó- vagy toló poti található, nem beszélve más lehetőségekről.! Egyszerűen hazudnak!
görbetükör
Le kellene már bontani buldózerrel a stadionok zömét!
Sámannus
@papa.49: A maffia így zsarol mindenfelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.