A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel nyerte a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat, megelőzve csapattársát, Charles Leclercet, aki taktikai hátrányba került a versenyen a csapat döntése miatt. A dobogó legalsó fokára Max Verstappen állhatott fel. F1VILÁG. HU – Hírek A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel nyerte a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat, megelőzve csapattársát, Charles Leclercet, aki taktikai hátrányba került a versenyen a csapat döntése miatt. A dobogó legalsó fokára Max Verstappen állhatott fel. A pole pozícióból Charles Leclerc vághatott neki a versenynek: a monacói idei ötödik rajtelsőségét szerezte, mellette Lewis Hamilton sorakozott a 2. pozícióban. A RAJT Leclerc remekül kapta el a rajt pillanatát, Hamiltonnak pedig védekeznie kellett a 3. pozícióból induló Sebastian Vettellel szemben. A német a nyitókörben keményen támadta a vb-éllovast, a brit azonban határozottan őrizte pozícióját. A mezőny végéről rajtoló Daniel Ricciardo George Russell-lel...

Forrás: f1vilag.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
azösszeskibanévfoglalt
@papa.49: dettó
csak nekem vendégeim voltak közben
tegnap a 3. szabadedzést az ESPN2-ről streameltem, mert itt nem adták élőben
Sámannus
@papa.49: Én is leveszem a hangot.
Nézem az amerikai focit is. Ott is van két új kisfiú riporter, akik szekért tolnak, nem szakértenek. Láthatóan magukat is alul képzetteknek tartják annyira kopaszak, hogy még talán babazsúrban sem voltak, nem NFL meccsen Szerintem a kutya se lesz kíváncsi rájuk.
papa.49
@Sámannus: Én csak azt nem értem, hogy ha szimpi is neki egyik, másik versenyző, miért kell mindig arról beszélni, hogy ő (riporter) mit gondol !!!
azösszeskibanévfoglalt
@papa.49: mondjuk mhol ez megy :) az espn-en is ez ment :D
Sámannus
@papa.49: Van ilyen máshol is. Ott van Vtrtko az ATV- ben kétszer annyit jár a szája, mint akit kérdez.
papa.49
@Sámannus: Jaj a ,,trutymót,, ne is említsd aki még a nevét is letagadja mert ugye Balog valami a faszi, de ha meglátom, vagy hallom már kapcsolok is tovább, mert ezt a pacákot végképp utálom !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.