A Ferrari stratégiája miatt nem tudott sorozatban harmadszor is nyerni Charles Leclerc. A szingapúri győzelmet csapattársa, Sebastian Vettel szerezte meg, Leclerc pedig a futam után azt mondta, szeretne válaszokat kapni a csapattól. F1VILÁG. HU — Hírek "Tteljes mértékben tisztában voltam azzal, hogy ezt a döntést a csapat érdekében hozták meg. Az autóban ülve viszont nehéz megérteni, egyszerűen frusztráló. Nem számítottam elévágásra, de tudom, hogy néha így megy ez. A csapat sikerének örülök. Az egyetlen válasz, amire igazából szükségem van, hogy nem volt-e meg a módja annak, hogy fordított sorrendben szülessen meg ez a kettős győzelem – abban a sorrendben, ahogy a kerékcsere előtt álltunk. Ez az egyetlen válasz, amire szükségem van. Nem tudom, hogy én kiállhattam-e volna korábban… Illetve biztos vagyok benne, hogy nem volt lehetséges, máskülönben megtettük volna. Általában csapaton belül nem vág egyik autó a másik elé. Szóval biztos vagyok benne, hogy ez volt a helyzet, csupán a...

Forrás: f1vilag.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azösszeskibanévfoglalt
na, így vacsora után amondó vagyok, h tkp jól tették. ugye lec-ham-vet sorrend volt. a csapat kettős győzelemre hajtott, és annak az volt a módja, h vettellel vhogy átugorják hamiltont. h ezzel leclerc visszacsúszik 2. helyre, attól az csapatként még mindig kettős győzelem, s binottóéknak az a lényeg. ha nem húzzák meg ezt, nincs ferrari 1-2., mivel itt kiba nehéz előzni.
lenyeli charles is ezt holnap reggelre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.