A címvédő Ferencváros Leandro 86. percben szerzett találatával 1-0-ra legyőzte a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 1-0 (0-0)

Groupama Aréna, 7625 néző, v.: Iványi

gólszerző: Leandro (86.)

sárga lap: Lovrencsics (36.), Blazic (91.), illetve Bumba (36.), Beriosz (59.)

Ferencváros:

Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali (Frimpong, 73.), Heister – Sigér (Leandro, a szünetben), Haratin – Zubkov, Skvarka (Varga R., a szünetben), Nguen – Boli

Kisvárda:

Felipe – Melnyik, Beriosz, Kravcsenko, Protics – Hej, Bumba (Hugo Seco, 62.), Lucas, Kovácsréti (Sassá, 86.) – Tischler (Gosztonyi, 56.), Grozav

Az első félidőben a Ferencváros fokozatosan jutott mezőnyfölényhez, legaktívabb játékosának Nguen bizonyult. A huszadik perc után már egyértelműen a házigazdák irányítottak, de alig jelentettek veszélyt a térfelén fegyelmezetten záró vendégek kapujára.

A mérkőzés képe a szünet után sem változott, a hazaiak két cserével frissítettek ugyan, de hiába vitték egyre közelebb a játékot a kisvárdai kapuhoz, nem jutottak vezetéshez. Az idő múlása és szurkolóik türelmetlensége sürgette a ferencvárosiakat, akik a folytatásban kockázatosabb, még nyíltabb támadójátékkal próbálkoztak, így az egyre bátrabb szabolcsiak kontráiban is volt gólveszély. A három pont a 86. percben dőlt el, amikor Leandro a kaputól húsz méterre, középről laposan kilőtte a bal alsó sarkot. A középpályás előtt három kisvárdai állt, de egyikük sem tudott blokkolni, miként a vetődő Felipe sem tudott hárítani.

A népligetiek pályaválasztóként immár negyven találkozó óta nem kaptak ki az NB I-ben, és sorozatban 14. bajnokijukat nyerték meg otthon. A Kisvárda negyedik bajnoki összecsapásán is úgy veszített a Ferencvárossal szemben – másodszor az Üllői úton –, hogy nem szerzett gólt.

Leandro nyolc nap leforgása alatt harmadik mérkőzésén a harmadik gólját szerezte a Ferencvárosban: ezt megelőzően múlt vasárnap a ZTE elleni bajnokin, majd szerdán az Iváncsa elleni Magyar Kupa-mérkőzésen volt eredményes.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Érdekes színe és arcvonásai vannak ennek az igazi magyar gyereknek. Mert hiszen az kell, hogy legyen, ha egy echte hungarista csapat veretes tagja.
Persze, szín alapján Fideszben vezető is lehetne. Olyan már úgyis van, lenne egy tartalék is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.