Elhunyt Tóth Róbert U23-as Európa-bajnok magyar kajakos, a hírt felesége, a korábbi úszó Reményi Diána jelentette be a Facebookon.

Tragikusan fiatalon halt meg az Európa-bajnok kajakos

Tóth Róbert könnycsatornáját 2017-ben támadta meg a rák egyik ritka, agresszív fajtája, amely miatt később a gerincében és a májában is kialakultak áttétek. Itthon részt vett sugár- és kemoterápiás kezeléseken, ennek köszönhetően a szeme mögötti daganatot sikerült eltüntetni, de a sugárterápia miatt a bal szemére megvakult. Feleségével februárban Houstonba költöztek, hogy a sportoló különleges kezelést kaphasson, szervezete azonban végül feladta a harcot.

Tóth többszörös országos bajnok, az U23-as korosztályban pedig Európa-bajnoki címet szerzett.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
:( Szomorú. Csak úgy van ez a dolog, ha a betegség be van kódolva a génjeinkbe, egyszer csak elindul és legyőz bennünket. Isten nyugtassa...
maci0427
Részvétem ! Ebből is lehet látni, hogy a külföldi "kísérletezgetős" óriási pénzekbe kerülő "csodakezelések " sem csinálnak csodát, azt várják és várjuk , mások pénztárcája meg gazdagszik ! Legutóbb egy kisgyereknek gyűlt össze 700 millió /!!!/ , kíváncsi leszek arra, hogy mi lesz vele ! Szegény Bajor Imre jut most eszembe...!!!
36
@maci0427: Őrült nagy biznisz a gyógyászat-gyógyszeripar és végül is tudják, hogy úgy is a lehetőség után kap az ember, pláne ha a gyerekéről van szó. Még államokat is megzsarolhat egy-egy gyógyszergyár. Arra gondolok, hogy mondjuk egyszer csak egy oltóanyag "kiesik a termelésből", "vagy átmeneti készlethiány" mutatkozik.
Nem kicsit vissza lehet ezzel élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.